The Super Hero Office feestelijk geopend

Met de krachtige muziek van Mooneye openden we op donderdag 3 oktober The Super Hero Office in Kortrijk. Vanaf nu kunnen startende ondernemers – maar ook organisaties en particulieren – in Ondernemerscentrum Kortrijk terecht voor het voorbereiden en/of uitoefenen van hun actie voor De Warmste Week.

Met trots kondigde gedeputeerde Jean de Bethune de nieuwste actie van Start&GO aan. "Alle ondernemers zijn superhelden en die verdienen een extra duwtje in de rug." klonk het. Iedereen die onderneemt voor het goede doel krijgt dit najaar gratis kantoor-en vergaderruimte. We doopten het ondernemerscentrum met kleurrijke stickers en Instagrammable muren om tot The Super Hero Office: een waar superheldenhoofdkwartier.

Vier superhelden stelden hun actie voor het goede doel voor. Vlogger en creatieve duizendpoot Hannes Coudenys hoopt in Ondernemerscentrum Kortrijk een videokamer te installeren van waaruit hij kan vloggen tijdens De Warmste Week. Patrick Hanssens van Grootmoeders Koffie verkocht tijdens de onthulling lekkere kilikoffie en ook Jo De Ridder van PressPlay en Joke Verbeke van Leef! staan al te springen om deel te nemen. Jo wil een masterclass organiseren in het ondernemerscentrum om bedrijven uit de streek meer inzicht te geven hoe ze zelf met e-commerce aan de slag kunnen en Birgit zal een workshop ontspannende voetreflex geven.

We sloten de avond af met food en drinks van eetcafé De 7 Zonden en de heerlijke muziek van 'De Nieuwe Lichting'-winnaar Mooneye. 

Wil jij ook ondernemen in The Super Hero Office? Registreer jouw activiteit voor De Warmste Week en krijg een gratis kantoor-, vergader- of eventruimte in Kortrijk!

Bekijk de selfies van onze eerste superhelden en snuif de sfeer op van dit warme en muzikale onthullingsevent.