Nieuws

We zetten op 4 juli de zomer in met een exclusief summerevent bij Madame Cocotte in Moorslede. Een boeiende spreker, lekkere homemade limonades, interessante ondernemers, mooi weer én een prachtige locatie: de perfecte ingrediënten voor een zomers netwerkevent.

Op donderdag 6 juni lanceerden we het nieuwe project 'Mensgerichte ondernemers'. Evy Gruyaert inspireerde met haar ondernemersverhaal. 

Met een tandemsprong voor twee startende ondernemers lanceerden we de nieuwe campagne van 't Werkpand!

Op 23 en 24 mei verzamelden 340 standhouders op de vakbeurs 'Salon Made in Hainaut' om meer dan 5000 bezoekers te inspireren en te overtuigen van hun product of dienst. Negen ondernemingen, waaronder drie Vlaamse, exposeerden hun bedrijf dankzij Progres op de stand 'Bienvenue chez les Belges' en konden volop timmeren aan hun grensoverschrijdende samenwerking.

Lunalu had tijdens de Nacht van de Inspiratie op donderdag 23 mei het beste ondernemersidee en won een prijzenpot ter waarde van 4000 euro.

Op vrijdag 15 maart volgenden 30 startende ondernemers een workshop 'Online adverteren' van Reinout Van Zandycke. 

Get Driven wordt hoofdsponsor voor een dag!

Op dinsdag 5 februari maakten we in het prachtige gebouw van AGO Jobs & HR de finalisten van de wedstrijd #hoofdsponsorvooreendag bekend.

Octinion vierde op donderdag 17 januari, in aanwezigheid van burgemeester Kris Declercq, de plechtige opening van haar spin-off 'Octinion Agriculture' in het Ondernemerscentrum Roeselare gelegen in het Huis van de Voeding.

Op maandag 21 januari bezochten 23 designers, interieurarchitecten en creatievelingen uit West- en Oost-Vlaanderen, Noord-Frankrijk en Henegouwen de vakbeurs Maison&Objet in Parijs, dé plaats voor professionals in interieur, design, decoratie en lifestyle.