Nieuws

Op donderdag 22 november trokken we met een tiental startende ondernemers naar Video First Conference, hét event rond videostrategie en marketing in Brussel.

’t Werkpand Waregem werd genomineerd in de categorie ‘Industriebouw’ voor de Staalbouwwedstrijd 2018. Er namen 117 bouwprojecten deel aan de wedstrijd en een jury nomineerde 24 projecten in 6 categorieën. 

Professionele werkplekken en kantoren beschikbaar in de Westhoek

Stad Torhout reikt sinds begin oktober de Start&GO-cadeaubon uit aan haar startende ondernemers!

Deze 5 ondernemers mogen op 8 oktober pitchen voor dhr Jean Vandemoortele! Wens hen veel succes!

 

Ben je bezig met de uitbouw van een vernieuwend initiatief met een gunstige milieu-impact of dat circulaire economie stimuleert? De VMH verschaft risicokapitaal. Lees dus zeker verder! 

Elk jaar merken we in de maand september een piek in de registraties op onze website, en daar heeft de vakantieperiode zeker iets mee te maken. Ons hoofd is leeg en er komt ruimte vrij om na te denken over nieuwe mogelijkheden, je bekijkt een probleem makkelijker van verschillende kanten, je stelt je professionele leven in vraag en je creativiteit wordt geprikkeld. Maar wat doe je ermee eenmaal terug thuis? Berg je je dromen opnieuw op? Of zet je je ideeën eindelijk om in daden

Start&GO zette op 5 juli de zomer in met een exclusieve netwerkavond tijdens de wereldpremière van de Amazings Art Experience. Gastheer Dirk Denoyelle gaf ons enkele nuttige ondernemerstips mee!

Op de warme midzomeravond 20/06 verzamelden een 60-tal ondernemers in het Ondernemerscentrum van Kortrijk om zich gedurende een paar uur onder te dompelen in alle facetten van prijszetting. Heel wat prille starters en zelfs ervaren ondernemers worstelen met dit thema.

 

 

 

Vorig weekend was het in Kortrijk te doen want daar vond de eerste editie van onze Pop-It-Up markt voor webshop-ondernemers plaats. Een groep enthousiaste startende ondernemers konden er hun producten eens fysiek aan de man brengen en zo het contact met de klanten optimaliseren. Dit alles in het prachtige kader van Broelkaai 6, een beschermde patriciërswoning aan de recent verlaagde Leieboorden.