Nieuws

De coronacrisis treft ons allen, maar voor startende ondernemers is een correcte inschatting van hun financiële status en een doelgerichte aanpak van levensbelang. Daarom ontwikkelde Start&GO de Quick-scan. De starter vult de online test in en krijgt direct zicht op de gezondheid van zijn onderneming. Tijdens een coronaklankbord in zijn buurt, plant de starter samen met de experten van Start&GO zijn persoonlijk traject voor een snelle en succesvolle heropstart.

Hoe en via welke digitale kanalen wil jij je content verspreiden? Elke Van Parys gaf vier inspirerende webinars met webinars, podcasts en YouTube in de hoofdrol. Herbekijk ze tijdelijk.

Vijftig ondernemers uit de zorgsector zakten op donderdag 5 maart naar Brugge af om de businessopportuniteiten van preventieve gezondheidszorg te ontdekken.

Voor veel bedrijven heeft de coronacrisis een ernstige impact. Om de bedrijven zoveel als mogelijk bij te staan, te ondersteunen en te voorkomen dat ze in zware financiële problemen komen, zijn er heel wat steunmaatregelen in het leven geroepen. 

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleren we met onmiddellijke ingang alle activiteiten tot en met 30 juni.

Startende en groeiende ondernemers in contact brengen met ‘oude rotten in hun vak’, dat was het opzet van de Morning@-sessies die we organiseerden in samenwerking met VOKA. Na vier succesvolle edities is die missie zeker geslaagd!

Sinds 1 januari 2020 is Roeselare een werkpand rijker. Bedrijvencentrum Roeselare in Beveren behoort nu ook tot het netwerk van startersinfrastructuren van de POM. 

Onze economie heeft doorlopend nood aan nieuw bloed, nieuwe starters met creatieve ideeën die er volop voor willen gaan en met hun toegevoegde waarde welvaart creëren. Om die boodschap kracht bij te zetten en een podium te geven aan inspirerende - aanstekelijke - rolmodellen, verkiest UNIZO al voor de 6de maal op rij de Starter van het jaar.

We zagen de voorbije weken heel wat broodjes en croissants passeren. De huurders van 't Werkpand Diksmuide, Roeselare, Oostende en Ieper genoten deze maand van een smakelijk Nieuwjaarsontbijt. Ze klonken op 2020 en op alles wat het nieuwe jaar voor hen in petto heeft.

Dinsdag 12 november bezochten 40 grensoverschrijdende ondernemers tijdens de tweede editie van ‘Visite aux voisins’ familiebedrijf IDE Woods. De broers Ide leiden het bedrijf dat zowel op het Waalse als het Vlaamse grondgebied ligt en daardoor dé perfecte locatie is voor een ‘bezoek aan de buren’.