Nieuws

Wil je als groeiende ondernemer met je product of dienst naar de naburige markten in Wallonië of Noord-Frankrijk en kan je de impact hiervan moeilijk inschatten? Schrijf je dan in voor ons coachingtraject voor internationale groeiers.

Simon Aberg van Evoe is de winnaar van de wedstrijd #werkplekonderdekerstboom. Simon wint een gratis kantoor voor 2 maanden in Ondernemerscentrum Brugge.

Ondernemerscentrum Brugge opende officieel in 2017, maar kreeg dit jaar een serieuze make-over. Met vijf moderne kantoren voor startende ondernemers, flexplekken en een inspirerende coworkingspace heeft Ondernemerscentrum Brugge heel wat te bieden.

Donderdag 15 oktober verzamelden 30 startende ondernemers in Het Sacrament in Roeselare voor een peptalk. Ultrarunner Olivier Verhaege motiveerde de aanwezigen om doelen te zetten en te blijven gaan.

Het splinternieuwe Acasus opende op 19 oktober de deuren voor het publiek. Dit provinciaal centrum is hét aanspreekpunt voor particulieren, bouwprofessionals en lokale besturen die meer willen weten over duurzaam wonen, bouwen en verbouwen. De site biedt onder de naam ’t Werkpand drie professionele kantoren voor startende ondernemers.

De coronacrisis treft ons allen, maar voor startende ondernemers is een correcte inschatting van hun financiële status en een doelgerichte aanpak van levensbelang. Daarom ontwikkelde Start&GO de Quick-scan. De starter vult de online test in en krijgt direct zicht op de gezondheid van zijn onderneming. Tijdens een coronaklankbord in zijn buurt, plant de starter samen met de experten van Start&GO zijn persoonlijk traject voor een snelle en succesvolle heropstart.

Hoe en via welke digitale kanalen wil jij je content verspreiden? Elke Van Parys gaf vier inspirerende webinars met webinars, podcasts en YouTube in de hoofdrol. Herbekijk ze tijdelijk.

Vijftig ondernemers uit de zorgsector zakten op donderdag 5 maart naar Brugge af om de businessopportuniteiten van preventieve gezondheidszorg te ontdekken.

Voor veel bedrijven heeft de coronacrisis een ernstige impact. Om de bedrijven zoveel als mogelijk bij te staan, te ondersteunen en te voorkomen dat ze in zware financiële problemen komen, zijn er heel wat steunmaatregelen in het leven geroepen. 

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleren we met onmiddellijke ingang alle activiteiten tot en met 30 juni.