Podcast ‘Start&GO on track’ zet starterscommunity in de kijker

West-Vlaanderen heeft een straffe community van startende ondernemers! Met de podcast ‘Start&GO on track’ zetten we die community in de kijker. Vijf afleveringen lang neemt gastvrouw Sofie Lemaire je mee in hun boeiende ondernemersverhalen.

Tijdens een prachtig zomerevent in juni verwelkomde Sofie Lemaire 15 ondernemers in haar radio-caravan. De ondernemers vertelden hun uniek ondernemersverhaal en brachten meteen ook hun favoriete platen mee. We bundelden de interviews in vijf podcastaflveringen. Met de podcast 'Start&GO on track' willen we de deelnemende ondernemers een duwtje in de rug geven en anderen inspireren met hun straffe avonturen. Elke aflevering focussen we op een bepaalde sector of ‘type’ ondernemer. Tot 8 november mag je om de twee weken een nieuwe aflevering verwachten.

Dinsdag 13 september
We bijten de spits af met drie impactondernemers. Met hun onderneming willen ze, hoe klein dan ook, een positieve bijdrage leveren aan de planeet en de samenleving.
Luister naar aflevering #1 impactondernemers.

Dinsdag 27 september
Ook de ondernemers uit de tweede aflevering willen een positieve impact creeëren, maar zetten hierbij het menselijk welzijn centraal. Onze drie mensgerichte ondernemers zetten zich elke dag in voor anderen.

Dinsdag 11 oktober
Derde in rij zijn de creatieve ondernemers. We ontdekken de grote passie van drie creatievelingen.

Dinsdag 25 oktober
In de voorlaatste aflevering geven we het woord aan enkele straffe vrouwelijke ondernemers. Want net als Sofie zijn ook wij fan van straffe vrouwen.

Dinsdag 8 november
In de laatste aflevering spreken we met enkele duo-ondernemers. Of ze nu geliefden, vrienden, kennissen of alleen businesspartners zijn, sommige ondernemers zijn er van overtuigd dat de krachten bundelen, je verder brengt.

Volg onze podcast en geef hem zeker door aan jouw ondernemende vrienden. Kan je niet wachten tot de volgende aflevering? Ontdek nog meer verhalen op community.startandgo.be.