't Werkpand klinkt op 2020

We zagen de voorbije weken heel wat broodjes en croissants passeren. De huurders van 't Werkpand Diksmuide, Roeselare, Oostende en Ieper genoten deze maand van een smakelijk Nieuwjaarsontbijt. Ze klonken op 2020 en op alles wat het nieuwe jaar voor hen in petto heeft.

't Werkpand Diksmuide

De huurders van 't Werkpand Diksmuide hielden de traditie in ere en klonken vrijdag 3 januari op het nieuwe jaar! Ze zetten 2020 in met een lekker en gezond ontbijt.

Was jij erbij? Tag jezelf op facebook

Ondernemerscentrum Roeselare

Geen Blue Monday, maar Happy Tuesday in Roeselare! De huurders en collega's zetten dinsdag 21 januari goed in met een smakelijk ontbijt in Trefpunt Puur!  Ze toastten op een nieuw jaar vol toffe lunches, ontspannende pingpongspelletjes en inspirerende koffiepauzes.

Was jij erbij? Tag jezelf op facebook

't Werkpand Oostende

In 't Werkpand Oostende in de Kuipweg klonken de huurders op woensdag 23 januari op het nieuwe jaar. Pascale en Nancy verzorgden een lekker Nieuwjaarsontbijt. 

Was jij erbij? Tag jezelf op facebook

't Werkpand Ieper

Vier op een rij en meteen het laatste Nieuwjaarsontbijt van 2020. Collega's Johan en Christine verzorgden op donderdag 23 januari een lekker ontbijt voor de huurders in 't Werkpand Ieper.

Was jij erbij? Tag jezelf op facebook