Word 'Junior Ondernemer Brugge' en win een gratis werkplek in ’t Werkpand Brugge!

De POM West-Vlaanderen, stad Brugge en het Bedrijvencentrum Regio Brugge zijn op zoek naar de ‘Junior Ondernemer Brugge’ en stellen hiervoor drie werkplekken in 't Werkpand Brugge voor één jaar lang gratis ter beschikking aan drie student-ondernemers of pas afgestudeerde jonge ondernemers. 

Startende ondernemers hebben bij de opstart van hun zaak vaak nood aan ondersteuning en vinden niet altijd gemakkelijk gepaste bedrijfshuisvesting. Daarom heeft de POM de afgelopen jaren een netwerk van startersinfrastructuren (‘t Werkpand) uitgebouwd over heel West-Vlaanderen. Om Brugse studenten een extra duwtje in de rug te geven richting ondernemerschap, worden enkele werkplekken in ’t Werkpand Brugge gratis ter beschikking gesteld. De te winnen werkplekken bevinden zich in een modern landschapskantoor, uitgerust met vergaderzaal, kitchenette en sanitair.

Ben je reeds student-ondernemer of studeer je dit jaar af aan een instelling hoger onderwijs in Brugge (Vives, Howest, Kulab of Syntra West) en ben je van plan direct na je studies een onderneming op te starten? Ding dan mee naar de titel door ons een gedetailleerd businessplan en een uitvoerige motivatie te bezorgen. De drie kandidaten wiens motivatie én businessplan het meest indruk maakt op een jury , slepen de titel ‘Junior Ondernemer’ én de gratis werkplekken in de wacht.

Naast een jaar gratis huisvesting (vanaf 1 september 2017), maak je ook kans op volgend prijzenpakket:

  • Gratis gebruik van de infrastructuur (vergaderzalen, secretariaat, onthaal…) van het Bedrijvencentrum Regio Brugge
  • Begeleiding door experten van Actie voor Starters, de directie en bestuurders van het Bedrijvencentrum Regio Brugge en Senior Consultants Vlaanderen
  • Gratis deelname aan netwerk events van Stad Brugge in het kader van Turbo en netwerkmomenten georganiseerd in en door Bedrijvencentrum Regio Brugge
  • 1.000 gratis credits om deel te nemen aan de activiteiten van Actie voor Starters + 250 extra credits aangeboden door stad Brugge

Ben je dit jaar afgestudeerd en zoek je nog een werkplek voor je onderneming? Grijp je kans en word één van de laureaten van ‘Junior Ondernemer Brugge’.

Bezorg ons voor 1 september 2017 je businessplan en motivatie op actievoorstarters@pomwvl.be of contacteer ons voor meer informatie (Nancy Moyaert, 050/140.184)

Ontdek 't Werkpand Brugge op www.twerkpand.be.