't Werkpand breidt uit met extra startersplekken in Oostende

Sinds 1 januari 2018 behoort het Bedrijvencentrum Oostende – voortaan onder de naam ’t Werkpand Oostende – tot het provinciale netwerk van startershuisvesting van Actie voor Starters.

’t Werkpand Oostende, gelegen in de Kuipweg 13 in Plassendale, is één van de achttien startersinfrastructuren geëxploiteerd door de POM West-Vlaanderen waar jonge ondernemers die niet langer dan vijf jaar zijn opgestart aan aantrekkelijke voorwaarden een kantoor of atelier kunnen huren. Samen met de startersruimtes in het Ondernemerscentrum Oostende (kantoren) en in de Zandvoordestraat (ateliers) telt de regio Oostende ondertussen al drie werkpanden.

Pascale Heinderson blijft het vertrouwde gezicht van de site. Sinds de heropening van het Bedrijvencentrum Oostende in 2008 leidde zij met veel enthousiasme de exploitatie in goede banen en ook in de toekomst blijft Pascale het aanspreekpunt voor starters in de regio op zoek naar een geschikt kantoor of atelier of ondernemers en organisaties op zoek naar een geschikte vergaderlocatie. ’t Werkpand Oostende in de Kuipweg mocht dit jaar al een eerste nieuwe starter verwelkomen: Movanis. Deze start-up is gespecialiseerd in de ontwikkeling en commercialisering van AGV systemen (automatisch gestuurde voertuigen), op maat van de klant. Momenteel is er nog één atelier van 100m² en één kantoor van 60m² beschikbaar in ’t Werkpand Oostende.

Kom op zaterdag 17 maart van 12u tot 18u naar Open Plassendaledag (georganiseerd door het Economisch Huis Oostende) en ontmoet de gevestigde startups in 't Werkpand Oostende. Snuif de sfeer op, maak kennis met Pascale Heinderson en ontdek alle mogelijkheden van ’t Werkpand Oostende!

www.twerkpand.be