Avond vol kansen voor Diksmuidse starters

Maandag 22 april verzamelden 30 startende ondernemers voor een avond vol inspiratie tijdens het jaarlijkse startersevent in Diksmuide. Burgemeester Lies Laridon moedigde de aanwezigen aan om hun dromen na te jagen. Met inspirerende presentaties en gesprekken werden deelnemers gemotiveerd om hun eerste stappen te zetten in hun ondernemersreis.

Het evenement begon met een warm welkom van Burgemeester Lies Laridon, die de aanwezigen hartelijk ontving. Haar woorden benadrukten de vele kansen die Diksmuide biedt aan beginnende ondernemers, waardoor de aanwezigen werden aangemoedigd om hun ondernemersdromen na te jagen.

Tijdens de avond konden deelnemers genieten van inspirerende presentaties en boeiende gesprekken met andere ondernemers. Er heerste een sfeer van samenwerking en uitwisseling van ideeën, wat bijdroeg aan de motivatie en het enthousiasme van alle aanwezigen.

Als afsluiter van de avond werden de startende ondernemers aangemoedigd om hun eerste stappen te zetten op hun ondernemersreis. Het was een moment van empowerment en aanmoediging, waarbij de aanwezigen werden herinnerd aan de ondersteuning en begeleiding die beschikbaar is voor hen.

We hopen dat deze avond een bron van inspiratie was voor alle startende ondernemers in de zaal. Onthoud dat je niet alleen bent in je ondernemersreis - bij Start&GO staan we klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van het proces.

© Foto: Annie Callewaert