JUMP, het ondernemersseminar voor studenten

Voor de derde keer organiseerde Voka West-Vlaanderen, i.s.m. Actie voor Starters op woensdag 29 maart een heus JUMP jongerenseminar, waarbij studenten tussen 17 en 22 geïnspireerd werden rond ondernemerschap.

Maar liefst 750 studenten uit de hele provincie en uit allerlei studierichtingen verzamelden in Kortrijk Xpo voor een goed gevuld namiddagprogramma. Motivatiecoach Carl Van de Velde stimuleerde de jongeren tijdens zijn motivatieseminarie om ondernemend te zijn, maar vooral ook om te dromen, te durven en door te zetten.

Tijdens de pauzes was Actie voor Starters aanwezig met een infostand. Het team van Actie voor Starters beantwoordde enthousiast de vragen van de studenten rond het ondernemerschap. 

Het event werd georganiseerd met een duidelijke visie. “De studenten zijn onze toekomst, daar kunnen we niet omheen. Het is onze taak om die studenten warm te maken voor ondernemerschap en om ze ook verder te inspireren. Niet alle studenten hoeven ondernemer te worden natuurlijk, maar ook van sterke medewerkers wordt ondernemerschap verwacht.” vertelt Evy De Bruyker van Voka West-Vlaanderen.