Verfrissende inspiratie in Roeselare

Meer dan 70 startende ondernemers ontdekten donderdagavond 25 mei het geheim van een sterk merk dankzij de boeiende verhalen van gastheer Niels Vandecasteele van Sunday en de drie panelleden. De rondetafelgesprekken en de netwerkreceptie zorgden voor een bruisende uitwisseling van ideeën en inzichten. Proost op een avond vol inspiratie, groei en waardevolle connecties - de perfecte start voor de toekomst van onze West-Vlaamse ondernemers.

Gastheer Niels Vandecasteele opende het inspiratiecafé met zijn boeiende ondernemersverhaal. In tien jaar tijd is Sunday uitgegroeid tot een internationale speler en dat ging niet zonder slag of stoot. Twee naamswijzigingen en een boeiend leerparcours bracht Sunday tot waar ze nu zijn. Het indrukwekkende gebouw waar we te gast waren, getuigt van zijn succesverhaal.

Tijdens het panelgesprek deelden de panelleden Valerie Lemahieu (JusRé), Emma Callens (EMC Greenroofs) en Guillaume Melis en Lowie Vanhoutte (KNUSS) hun uitdagingen en ambities. Elk bedrijf heeft zijn eigenheid en pakt de zaken anders aan. Het was enorm boeiend om te horen hoe Valérie bij alle beslissingen haar buikgevoel volgt, welke impact de vader van Emma heeft op haar ondernemerschap en hoe ‘trial-and-error’ een soort levensleuze geworden is bij de mannen van KNUSS. Het gesprek bood een unieke kans om te leren van professionals en te ontdekken hoe zij hun bedrijven laten bloeien.

Het publiek kreeg de gelegenheid om vragen te stellen aan de panelleden. Tijdens de rondetafelgesprekken was er ruimte om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen. De gesprekken moedigde de interactie tussen de deelnemers aan tot een levendige uitwisseling van ideeën en inzichten.

Het was al even voorbij 22u voor het netwerken kon beginnen. Ondernemers deelden hun verhalen, wisselden naamkaartjes uit en ontdekten mogelijkheden voor samenwerking. De heerlijke sapjes van JusRé en de verrassende wijnen van Winesbyanton boden de nodige verfrissing tijdens deze prachtige lente-avond.

Het was een avond vol inspiratie, groei en waardevolle connecties - de perfecte start voor de toekomst van onze West-Vlaamse starters. Blijf uitdagingen aangaan en je dromen najagen!

Bekijk het fotoverslag op Facebook.

Dit inspiratiecafé is een samenwerking met Unizo West-Vlaanderen