Inspirerend bezoek aan vakbeurs Maison&Objet

Op maandag 21 januari bezochten 23 designers, interieurarchitecten en creatievelingen uit West- en Oost-Vlaanderen, Noord-Frankrijk en Henegouwen de vakbeurs Maison&Objet in Parijs, dé plaats voor professionals in interieur, design, decoratie en lifestyle.

Tijdens de busrit kreeg elke ondernemer de kans zichzelf en zijn/haar bedrijf kort voor te stellen. Er ontstond al snel interesse in elkaars verhaal en dat opende de weg voor eventuele kruisbestuiving en samenwerkingen. Onderweg genoot iedereen van een heerlijk ontbijtpakket en een sapje boordevol vitaminen van Jusré.

Eenmaal op bestemming kregen de ondernemers 9 uur de tijd om de beurs (verspreid over zeven gigantische hallen) te ontdekken en de allernieuwste trends en ontwikkelingen binnen design en interieur te spotten.

Op weg naar huis blikten de ondernemers terug op een vermoeiende, maar boeiende dag en werden er volop ideeën, kennis en ervaringen uitgewisseld.

Dit bezoek werd georganiseerd in het kader van het Europees project PROGRES - Project Accelerating Growth Resources and Enterprise Support. project-progres.eu