Ondernemerscentrum Brugge in een nieuw jasje

Het Brugse ondernemerscentrum opende officieel in 2017, maar kreeg dit jaar een serieuze make-over. Met vijf moderne kantoren voor startende ondernemers, flexplekken en een inspirerende coworkingspace heeft Ondernemerscentrum Brugge heel wat te bieden.

Aanbod voor start-ups
Het Brugse ondernemerscentrum vindt onderdak in het historische Tolhuis op het Jan van Eyckplein. De verbouwingswerken creëren een succesvolle symbiose tussen oud en nieuw. Het hoekpand werd omgetoverd in vijf gloednieuwe kantoren, een coworkingspace en een ontmoetingsruimte. Het lichtrijke en moderne deel is in perfecte harmonie met de karaktervolle flexplekken en seminarieruimte die zich in het authentieke deel van het gebouw bevinden.

Wedstrijd
Om de vernieuwde werkplekken in de kijker te zetten, lanceren we een wedstrijd. Wie minder dan twee jaar is opgestart en in een straal van 7km rond Ondernemerscentrum Brugge woont, kreeg iets in zijn brievenbus. In de straten van de stad is het momenteel erg rustig, daarom werd de wedstrijd via een fysieke mailing bekend gemaakt. Wie een foto of beeld maakt van zijn home office en motiveert waarom hij/zij een professionele werkplek verdient, maakt kans op een gratis kantoor voor twee maanden in Ondernemerscentrum Brugge.

Ook deelnemen? Deel je creatieve uitspattingen op Facebook of Instagram en gebruik de hashtags #ondernemerscentrumbrugge #werkplekonderdekerstboom. Op 24 december maken we de winnaar bekend.

Ontdek de werkplekken op www.ondernemerscentrumbrugge.be.

Meer informatie:
Julie Naesens
julie.naesens@ocwest.be
0498 63 07 53