Ondernemerscentrum Brugge in een nieuw jasje

Het Brugse ondernemerscentrum opende officieel in 2017, maar kreeg eind vorig jaar een serieuze make-over. Met vijf moderne kantoren voor startende ondernemers, flexplekken en een inspirerende coworkingspace heeft Ondernemerscentrum Brugge heel wat te bieden.

Aanbod voor start-ups
Het Brugse ondernemerscentrum vindt onderdak in het historische Tolhuis op het Jan van Eyckplein. De verbouwingswerken creëren een succesvolle symbiose tussen oud en nieuw. Het hoekpand werd omgetoverd in vijf gloednieuwe kantoren, een coworkingspace en een ontmoetingsruimte. Het lichtrijke en moderne deel is in perfecte harmonie met de karaktervolle flexplekken en seminarieruimte.

Wedstrijd #werkplekonderdekerstboom
Simon Aberg van Evoe was een van de 350 Brugse ondernemers die een mini-kerstboom in de bus kreeg. Hij postte een foto van de kerstboom in zijn chaotische thuiswerkplek op Instagram en werd de winnaar van de wedstrijd #werkplekonderdekerstboom. Simon wint een gratis kantoor voor 2 maanden. Hij is Mechanical R&D Engineer en heeft met zijn startende onderneming Evoe vooral Zweedse klanten. Door te ondernemen in Ondernemerscentrum Brugge hoopt hij niet alleen zijn kantoor professioneler aan te pakken, hij is vastberaden om zijn Brugs netwerk uit te breiden.

Ontdek de nieuwe werkplekken op www.ondernemerscentrumbrugge.be.

Meer informatie:
Julie Naesens
julie.naesens@ocwest.be
0498 63 07 53