Getuigenis: "'t Werkpand geeft je onderneming de ruimte om te groeien"

’t Werkpand Roeselare, in het hart van het Huis van de Voeding in Roeselare, wil een springplank zijn voor startende ondernemers. Voor het bedrijf Hofnar is deze missie alvast geslaagd. Een getuigenis van zaakvoerder Tim Vandenberghe.

Hofnar is een entertainment bureau, gespecialiseerd in audiovisuele technieken en muzikale acts. Oprichter Tim Vandenberghe startte, net als zoveel startende ondernemers, van thuis uit. Maar al snel bleek dat het efficiënter kon: “Ik merkte dat ik thuis heel snel afgeleid was en niet erg productief was. Ik had nood aan een betaalbare en degelijke kantoorruimte, waar ik ook mijn klanten kon ontvangen. Toen leerde ik ‘t Werkpand Roeselare kennen. Een professionele infrastructuur, samen met andere starters, vormde voor mij de ideale omgeving om verder te groeien. Ik legde tal van nieuwe contacten en werd goed begeleid door de mensen van de POM en het Ondernemerscentrum. Was de organisatie of een collega-ondernemer op zoek naar een partner voor een evenement, dan kwamen ze steevast bij mij aankloppen. Een leuke wisselwerking!”

Al snel begon Hofnar te groeien. Na een jaar had Tim twee medewerkers in dienst en kon hij een vast aantal freelancers tot zijn team rekenen. Nu, vijf jaar later, is Hofnar gestart met de bouw van een eigen pand, waar naast voldoende kantoorruimte ook een magazijn is voorzien voor al het klank- en lichtmateriaal. “’t Werkpand is voor ons de ideale springplank geweest. Je wordt professioneel ondersteund, zowel financieel als operationeel, en geeft zo je onderneming de ruimte om te groeien.”

Interesse om net als Tim te groeien binnen ’t Werkpand Roeselare? Contacteer Doortje voor meer informatie.

Doortje Van Hove
050/140 185
actievoorstarters@pomwvl.be
www.twerkpand.be