De Quick-scan checkt de gezondheid van startende ondernemers

West-Vlaamse ondernemers zijn harde werkers en kunnen tegen een stootje. Toch werd de weerbaarheid van velen de voorbije weken door de coronacrisis serieus op de proef gesteld. Voor startende en groeiende ondernemers is een correcte inschatting van hun financiële status en een doelgerichte aanpak van levensbelang. Daarom ontwikkelde Start&GO de Quick-scan. De starter vult de online test in en krijgt direct zicht op de gezondheid van zijn onderneming. Tijdens een coronaklankbord in zijn buurt, plant de ondernemer samen met de experten van Start&GO zijn persoonlijk traject voor een snelle en succesvolle heropstart.

De Quick-scan bestaat uit 12 eenvoudige ja/nee-vragen en toont de starter hoe hard de crisis zijn onderneming treft. Op basis van het resultaat bieden we een vervolgtraject aan die hem op weg helpt richting succes. Eerste halte is een coronaklankbord. Een expertenteam staat klaar met advies op maat om hem door deze crisis te gidsen. De collega’s en coaches van Start&GO leggen samen met de jonge ondernemer zijn pijnpunten bloot en stellen een prioriteitenplan op om zijn hindernissen één voor één te tackelen.

De Quick-scan is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen. Samen pakken we de crisis aan en begeleiden we jou om je onderneming te versterken. Je staat er niet alleen voor!

#meerwestvlaanderen #samenondernemen

Ga naar de online Quick-scan

Quick-scan