Meer dan 60 ondernemers vonden hun formule tot succes tijdens het netwerkevent 'Passie wordt succes'

Het eerste netwerkevent van het jaar en tevens ook het slotevent van EFRO-project ‘Mensgerichte ondernemers’ was alweer een schot in de roos. Onder leiding van Happy Coach Emilie Depuydt zochten en vonden we onze sterktes. Maar nog waardevoller waren de nieuwe contacten en de boeiende gesprekken.

Met een korte video blikten we terug op het EFRO-project ‘Mensgerichte Ondernemers’. We begeleiden in totaal 312 ondernemers in het project, een mooi cijfer waaruit het succes van het project blijkt.

De korte, maar krachtige keynote bevatte veel tips en inzichten om sterker in het leven te staan. Emilie zette ons ook aan het werk tijdens de break-outrooms waardoor de contacten met de andere ondernemers vlotter verliepen en er direct diepere en interessante gesprekken gevoerd werden. De deelnemers waren erg enthousiast over deze online manier van netwerken, een prima alternatief in de huidige situatie. 

Als kers op de taart ontvingen alle deelnemers een lekkere aperitiefbox en een goodiebag met het boek van Emilie: #BEYELLOW.

Benieuwd naar de realisaties binnen het EFRO-project 'Mensgerichte Ondernemers'? Bekijk de video: