Op zoek naar kantoorruimte in de Westhoek?

Ben je als jong bedrijf (niet langer dan 5 jaar opgestart in hoofdberoep) op zoek naar een professionele werkplek of kantoorruimte in een rustige en filevrije omgeving mét parkeerplaats voor jou en je bezoekers? Dan kunnen we je via het netwerk ’t Werkpand verder helpen. Op onze locaties in Ieper, Diksmuide, Veurne en Wervik bieden we kantoorruimtes aan van diverse grootte: zowel kleinere, individuele kantoren als een ruimer kantoor met diverse werkplekken. Bijkomend voordeel in Ieper, Veurne en Diksmuide voor startende ondernemers is de aanwezigheid van een bemand onthaal en van professioneel uitgeruste vergaderzalen. Dit alles bieden we je aan tegen een voordelige all-in prijs.

Voor snelle beslissers! Start je nog dit jaar je huur in één van onze werkpanden? Dan geniet je nog extra kortingen.

Bij registratie op Start&GO ontvang je bovendien 1.000 credits die je kan inwisselen tegen een kennismakingstarief wanneer je je intrek neemt in één van onze werkpanden. Daarnaast ontvang je ook 1.000 credits die je kan gebruiken voor deelname aan de activiteiten van Start&GO, zoals individuele coaching, opleidingen en workshops, netwerkmomenten…

Voor meer info over de verschillende werkpanden, neem een kijkje op www.twerkpand.be of contacteer Doortje (050 140 185).