Extra ondersteuning voor mensgerichte ondernemers

Tijdens de kick-off van het project 'Mensgerichte ondernemers' op donderdag 6 juni in Marke lieten de aanwezige ondernemers zich inspireren door de ondernemersreis van Evy Gruyaert. Met drie break-outsessies versterkten we de ondernemersmindset en -vaardigheden van de aanwezigen.

Meer en meer ondernemers plaatsen de mens centraal in hun business. Een heel diverse groep ondernemers van ergotherapeuten, lifestyle- en burn-outcoaches tot sportcoaches en loopbaanbegeleiders wordt groter en groter. Met het nieuwe EFRO-project voor mensgerichte ondernemers helpen we deze groeiende groep een handje om hun ondernemersskills aan te scherpen en een businessmodel op maat te ontwikkelen.

Evy Gruyaert vervulde haar gastrol tijdens het kick-offevent met glans, ze inspireerde de aanwezigen met haar ondernemersverhaal en gidste ons doorheen een boeiende namiddag. We voegden de daad bij het woord en gaven de aanwezigen al een kleine ondernemersboost met één van de drie workshops rond ondernemersmindset, talenten en sociale media. 

Het kick-offevent betekent ook de start van een mooi gevulde kalender. De komende maanden staan er heel wat inspiratiesessies, workshops, klankbordsessies en netwerkevents op het programma. 

mensgericht ondernemen
Evy Gruyaert