Jump 2015

Jongeren motiveren en inspireren om ondernemend te zijn. Dat was het doel van het JUMP jongerenseminar. 'Geen gemakkelijke opgave' denk je misschien, maar motivatiecoach Carl Van de Velde en jonge starters Stijn D'hondt, Ellen Dupont en Brecht Buysschaert slaagden er uitstekend in om de 420 enthousiaste jongeren de ondernemersmicrobe mee te geven.

Terwijl Carl Van de Velde stilstond bij "dromen & passie", "durven & doen" en "doorzetten & slagen" brachten jonge starters Stijn D'hondt (Pinscher), Ellen Dupont (ONLINE ED) en Brecht Buysschaert (Springbok Coaching) het concrete verhaal van hoe zij erin slaagden om hun eigen onderneming succesvol uit de grond te stampen.

Waarom JUMP?

Jongeren zijn de toekomst, onze toekomst. Als werkgeversorganisatie, als ondernemer, als ouder, als coach... is het aan ons om de jongeren te prikkelen en te stimuleren om het beste van zichzelf te geven, hun grenzen te verleggen en vol zelfvertrouwen en zelfbewustzijn kansen te zien en te grijpen. We willen hen overtuigen van hun kennen en kunnen als persoon, om uit te groeien tot een ondernemende medewerker of eventueel als baas van een eigen zaak. We willen hen uit hun comfortzone halen en bewust maken dat men zoveel meer in z'n mars heeft als men de wil, de goesting en inzet heeft.