Inspiratiecafé met drie startende impactondernemers

Drie gepassioneerde ondernemers, elk met hun eigen uniek verhaal en de wil om de wereld te verbeteren, waren onze gasten op het inspiratiecafé van 25 oktober. Meer dan 50 ondernemers verzamelden in Ondernemerscentrum Roeselare om zich te laten inspireren door het verhaal van deze startende impactondernemers. 

Of het nu om zonnecrèmedispensers, modulaire fietsen of zeewierkroketten gaat, de drie startende impactondernemers willen elk een verschil maken in de wereld. Vanuit die drijfveer startten ze hun onderneming. Het verhaal van Jacob Leysen van Sundo, Benjamin Declercq van Urbanisto en Mona Delagrange van Nomet sprak tot de verbeelding. Ze hadden een idee en moesten er iets mee doen. Na het boeiende panelgesprek kregen alle aanwezigen de kans om hun vragen te stellen aan de drie panelleden.

Tijdens de netwerkreceptie genoten we van een hapje en een drankje. Sommelier Anthony De Leersnyder van Winesbyanton zocht een kleine selectie wijnen uit die perfect pasten bij de tapasschotel. Een mooi einde van een mooie avond.

Bekijk het fotoverslag op Facebook