Salestips voor onze starters

De OndernemersPUB op 20 oktober met als thema 'salescoaching' kon op grote belangstelling rekenen. Voor een goed gevulde zaal motiveerde Veerle Sentobin aan de hand van 15 concrete tips en heel wat praktijkvoorbeelden het publiek om gerichter te werk  te gaan en actie te ondernemen om hun salesdoelstellingen te verhogen.

We leerden onder andere om concrete blokken in onze agenda in te plannen om te prospecteren, om een top 100-lijst met potentiële klanten op te stellen en om de klant persoonlijk te benaderen door oprechte interesse te tonen. Ook enkele concrete prospectietips passeerden de revue. We hopen op die manier de saleskunsten van onze nieuwe durvers en ervaren doeners te hebben aangescherpt!

Achteraf werd het publiek in drie groepjes verdeeld. Aan de hand van een meegebracht voorwerp konden ze zichzelf en vooral hun activiteit voorstellen aan elkaar. Op die manier werd het netwerken in gang gezet en kon er nog uitgebreid bijgepraat worden bij een lekkere pizzapunt en een drankje.

Bekijk hier de sfeerbeelden