Sofie Lemaire vereeuwigt de straffe verhalen van onze community

Op donderdag 16 juni verzamelden meer dan zestig startende ondernemers in Izegem om het nieuw platform ‘Start&GO Community’ te lanceren. Maar, wat is een platform zonder die straffe community van startende ondernemers? Dus grepen we de gelegenheid om de leden van onze community in de kijker te zetten. Tijdens een unieke radioshow met gastvrouw Sofie Lemaire ontdekten we hun straffe verhalen. De prachtige zomeravond, positieve vibe en gemoedelijke sfeer zorgden voor een zomerevent waar nog lang over nagepraat wordt.

Lancering Start&GO Community
Ambassadeurs Julie Van Acker van Patsusi en Delphine Van Hoecke van Loud And Clear lanceerden samen met directeur Lieven Tack en gastvrouw Sofie Lemaire officieel het nieuwe platform. Start&GO Community wil inspireren, informeren en connecteren. Ontdek alle straffe verhalen, interessante blogpost en enthousiaste leden op Start&GO Community.

Live radio ‘Start&GO on track’
Tijdens het zomerevent vierden we de community en hoe? We zetten 15 ondernemers in de kijker tijdens een twee uur durende radioshow. Sofie Lemaire, gastvrouw van de avond én presentatrice van onze radio, stelde met haar warme en vriendelijke stem haar gasten direct op hun gemak. De fijne babbels en toffe songs gaven het zomerevent een positieve sfeer. Iedereen was in zijn nopjes en er werden heel wat naamkaartjes uitgedeeld.

Kon je er niet bijzijn? No stress. Beluister alle verhalen in de podcast ‘Start&GO on track’.

Bekijk het fotoverslag op Facebook.