Nomineer of stel je kandidaat voor de West-Vlaamse beloftvolle KMO Laureaat 2016-2017

POM West-Vlaanderen en UNIZO gaan op zoek naar West-Vlaamse kandidaten voor de KMO Laureaat!

Stel je kandidaat of nomineer een KMO voor de titel (beloftvolle) KMO Laureaat (inschrijvingen worden afgesloten op 15 juli)! Een onafhankelijke jury zal op basis van de geleverde prestaties  op vlak van innovatie en een publiekstemming de provinciale finalisten selecteren. Word verkozen tot provinciale KMO Laureaat op 27 oktober in Brugge en ding op 17 november mee voor de nationale titel KMO Laureaat 2016-2017!

De KMO Laureaat is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste Vlaamse KMO die zich onderscheidt in de belangrijkse domeinen van de bedrijfsvoering. Deze KMO krijgt de kans om te schitteren tijdens een galauitreiking en kan twee jaar uitpakken met deze titel. Deze bekroning is een schitterend visitekaartje en een boost voor je business. Bovendien kom je in de eregallerij van Vlaamse topondernemingen terecht!

De winnaars ontvangen een mooi prijzenpakket, professionele bedrijfsfilm en een meet & greet met Karel van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder UNIZO en minister-president Geert Bourgeois.

Nog een jong bedrijf? Word Beloftevolle KMO!

Elke ondernemer die maximum vijf jaar actief (in hoofdberoep) is, kan zich vanaf deze editie ook kandidaat stellen voor de Beloftevolle KMO. Dit beloftevolle aspect van de onderneming komt sterk tot uiting in één of meerdere aspecten van de bedrijfsvoering: innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, corporate governance, marketing & communicatie e.a.

Indien jouw bedrijf jonger is dan 5 jaar, ben je automatisch en enkel kandidaat voor de wedstrijd 'Beloftvolle KMO Laureaat'.

Meer info