Stad Diksmuide beloont haar startende ondernemers

Op woensdag 11 april verwelkomden we samen met stad Diksmuide vijftien startende ondernemers voor een info- en netwerkmoment in ’t Werkpand Diksmuide.

De avond startte met een Start-up Talk, een infosessie rond het opstarten van een eigen zaak. Aansluitend werden alle aanwezigen uit Diksmuide ook uitgenodigd op een welkomstavond voor startende ondernemers. We verwelkomden de (pre)ondernemers met een West-Vlaams hapje en drankje. Daarna lichtte burgemeester Lies Laridon alle stedelijke initiatieven ter ondersteuning van de ondernemers toe, waaronder ook de recentelijke samenwerking met Actie voor Starters via de Actie voor Starters cadeaubon. De welkomstavond voor startende ondernemers bood de ideale gelegenheid om de eerste vijftien cadeaubonnen uit te reiken aan alle aanwezigen. Met een cadeaubon kan elke beginnende ondernemer 200 extra credits (t.w.v. €200) verzilveren om deel te nemen aan de talrijke activiteiten van Actie voor Starters.

’t Werkpand Diksmuide was de ideale locatie voor dit welkomstevent en zette tijdens haar Opendeurweek de deuren wagenwijd open om alle startende ondernemers uit de regio te verwelkomen en haar kantoren, ateliers en vergaderzaken in de kijker te zetten.