't Werkpand Diksmuide zet haar deuren open

Tijdens de opendeurweek van maandag 9 april tot zaterdag 14 april verwelkomt ’t Werkpand Diksmuide je graag om een kijkje te nemen in deze inspirerende locatie. 

’t Werkpand Diksmuide biedt kantoren en ateliers op maat van de startende ondernemer. Ondertussen huizen er al vier ondernemingen: JoCreations, WVH Consulting, Real Nutrition en TD Trans. Op dit ogenblijk zijn er nog enkele kantoren en ateliers beschikbaar. Interesse om de mogelijkheden van ’t Werkpand Diksmuide te ontdekken en haar gehuisveste startende ondernemers te ontmoeten? Kom dan zeker eens langs want we ontvangen je graag met een drankje.

Tijdens de opendeurweek organiseren we op woensdag 11 april om 18u15 een Start-up Talk in ’t Werkpand Diksmuide en aansluitend nodigen we de Diksmuidse ondernemers uit voor een startersevent i.s.m. stad Diksmuide. Tijdens de netwerkreceptie reikt de burgemeester de eerste Actie voor Starters cadeaubon uit aan een startende ondernemer. 

Events:

  • Opendeurweek, 9 tot 14 april, 10u tot 19u (zaterdag tot 17u), welkom zonder inschrijven
  • Start-up Talk, woensdag 11 april, 18u15 tot 20u,
    schrijf je gratis in
  • Startersevent voor Diksmuidse ondernemers met officiële overhandiging van de eerste Actie voor Starters cadeaubon, woensdag 11 april, 20u tot 22u30, meer info.

Locatie: ’t Werkpand Diksmuide – Wagenmakerijstraat 12