OndernemersPUB: op bezoek bij Garrincha

Tijdens de EK-voetbalgekte organiseerden we op de rustdag van 23 juni ons eigen Actie voor Starters netwerkcompetitie bij Garrincha in Brugge. In de oude loodsen van De Lijn in Assebroek stampten Philippe Ombregt en Frédéric Meurisse sinds september 2015 een gloednieuw voetbalconcept 'Garrincha' uit de grond.

Het idee komt overgewaaid uit Groot-Brittannië waar dergelijk five-a-side voetbal enorm populair is. Philippe en Frédéric vertaalden het concept naar de Belgische markt en streven er naar om hun concept ook in andere Belgische steden te kunnen uitbouwen. Onze deelnemers luisterden geboeid naar hun start-up verhaal en de mogelijkheid om vragen te stellen achter werd volop benut. Tijdens de rondleiding werden de spelregels uitgelegd en ook de aanwezige personal trainer gaf mee wat de andere sportmogelijkheden bij Garrincha zijn naast het voetbal.

Enkele deelnemers vatten de koe bij de horens en transformeerden in ware voetbalhelden. We danken deze enthousiastelingen die vol overgave een wedstrijdje gespeeld hebben! Achteraf konden zij getuigen dat het een ideale manier is om elkaar te leren kennen want de barrières vallen onmiddellijk weg. Met andere woorden; een netwerkcompetitie werkt!

Bekijk hier de foto's