Boeiende getuigenissen van inspirerende ondernemers

Een geslaagde avond met boeiende getuigenissen van inspirerende ondernemers, dat is de korte samenvatting van het inspiratiecafé op donderdag 7 oktober. Bart Buyse, zaakvoerder van Izycoffee, onthulde de grootse plannen voor zijn koffieketen en we leerden de drie ‘Beloftevolle KMO’-finalisten kennen via een openhartig panelgesprek en rondetafelgesprekken.

Bart Buyse beet de spits af en hield het publiek een halfuur lang geboeid met zijn ondernemersverhaal. Hij begon onder de brug van Izegem met een kleine koffietruck en heeft nu, drie jaar laten, al 8 koffieshops geopend. Met de ambitie om de grootste kwalitatieve koffieketen van West-Europa te worden, horen we vast nog meer van deze ambitieuze ondernemer.

Daarna kwamen de drie ‘Beloftevolle-KMO’-finalisten aan het woord: creatieve duizenpoot Annelies Blomme van La Fleur Rouge, sping-in't-veld Pauline D'Haenens van Mon Dada en het complementaire duo Tijs Corneillie en Jonathan Goderis van Keypoint. Wat ons betreft, verdienen ze alle drie om te winnen! Deze kenmerken hebben ze alvast gemeen: passie, doorzettingsvermogen en een gezonde portie realisme. Drie bloeiende KMO’s met een mooi verhaal, dat door de aanwezige ondernemers enorm werd gesmaakt.

We sloten de avond af met een old-school receptie. Handen werden geschut en businesskaartjes werden uitgedeeld; we zagen dat het goed was.

Proficiat aan Miek Mortier van Maison M, Julie Van Acker van Patsusi, Lucas Snauwaert van CasElek en Stefano Faraci van Studio Faraci, de winnaars van een ticket voor het Business Up event (t.w.v. € 75).

Bekijk de aftermovie van het inspiratiecafé:

Aftermovie inspiratiecafé