Verplaatst naar voorjaar 2018: Pop-up Matchmaking Event

Het Pop-up Matchmaking Event van 18 mei in Oostende wordt verplaatst naar voorjaar 2018.

Het fenomeen pop-up wint aan belang en biedt zowel de ondernemer, de eigenaar van het pand als de gemeente een unieke opportuniteit.

Pop-ups kunnen een springplank zijn naar het ondernemerschap maar evengoed een tool om een wijk of buurt nieuw leven in te blazen.

De pop-up formule is voor de eigenaars van leegstaande panden een gelegenheid om hun ruimte op een snelle en rendabele wijze opnieuw te vullen, met weinig kosten, en een return on investment die weliswaar lager ligt dan een langdurige verhuring, maar veel interessanter is dan een leegstaande ruimte die tot verwaarlozing leidt.

Ook voor de handelaars in de buurt kan de uitbating van een pop-up zaak een nieuwe dynamiek in de wijk brengen en nieuwe bezoekers en klanten aantrekken.

Daarom organiseren we op donderdag 18 mei een Pop-up Matchmaking Event in Oostende. Op deze avond willen wij het unieke karakter van pop-ups op een positieve manier in de kijker plaatsen en eigenaars van panden koppelen aan creatieve ondernemers.

Heb je interesse? Zend een mailtje naar silke.beirens@pomwvl.be en zet donderdag 18 mei alvast in je agenda.
Hou de website in de gaten want inschrijven is binnenkort mogelijk via deze website. 

Doelgroep: eigenaars/aanbieders van leegstaande panden, handelaars, vertegenwoordigers van kustgemeenten én creatieve, startende ondernemers met een uniek product
Wanneer: donderdag 18 mei om 19u
Locatie: Oostende (to be confirmed)

Dit evenement kadert binnen het Europees project PROGRES (Project Accelerating Growth, Resources and Enterprise Support) waarbij de POM West-Vlaanderen samen met projectpartners uit West-en Oost-Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk het concurrentievermogen van ondernemingen in de grensregio’s wil versterken.