Begeleiding voor toeristische ondernemers

In deze bijzondere tijden gaan toeristische ondernemers meer en meer op zoek naar nieuwe invalshoeken en dat brengt andere hindernissen en ondernemersvragen met zich mee. Met persoonlijke begeleiding bieden POM West-Vlaanderen en Westtoer toeristische ondernemers een extra stimulans aan hun businessmodel.

Het begeleidingstraject in het kader van het Europees project Toeristische Businessmodellen Booster is relevanter dan ooit en biedt toeristische ondernemers nieuwe kansen om zich te oriënteren. De herpositionering, het aantrekken van nieuwe markten, een sterke profilering en gerichte marketing en communicatie zijn belangrijke aspecten. Bijzondere aandacht gaat ook uit naar duurzaamheid. Sinds vorig jaar deden bijna 100 West-Vlaamse ondernemers beroep op deze begeleiding die nog tot december 2021 wordt aangeboden.

Ben je een toeristische ondernemer en wil je je hindernissen of ideeën aftoetsen met financiële, commerciële of strategische experten? Schrijf je in voor een klankbord en win advies in voor jouw onderneming. 

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar Sofie Declerck of via het invulformulier op de website. Inschrijven kan nog tot en met 20 juni.

We bieden deze begeleiding aan dankzij de financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en provincie West-Vlaanderen. Toeristische Businessmodellen Booster is een samenwerking tussen POM West-Vlaanderen, de Provincie West-Vlaanderen, Westtoer, EFRO, en Vives. 

TBB