Een kijkje achter de schermen bij IDE Woods

Dinsdag 12 november bezochten 40 grensoverschrijdende ondernemers tijdens de tweede editie van ‘Visite aux voisins’ familiebedrijf IDE Woods. De broers Ide leiden het bedrijf dat zowel op het Waalse als het Vlaamse grondgebied ligt en daardoor dé perfecte locatie is voor een ‘bezoek aan de buren’.

IDE Woods streeft naar een hoog niveau op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieuzorg. De zaakvoerders hechten er veel belang aan dat alle medewerkers zo goed mogelijk geïnformeerd worden en dat er duidelijke opdrachten, taken en afspraken vastgelegd worden. Op die manier willen ze de productiekwaliteit, de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers en de vrijwaring van het leefmilieu verzekeren.  Ze besteden de nodige aandacht aan de interne milieuzorg om problemen binnen de onderneming en de onmiddellijke omgeving te voorkomen.

De Franse en Belgische ondernemers trokken met plezier een fluovestje aan voor een rondleiding in de indrukwekkende productiehal van het bedrijf. Onlangs startten ze een gloednieuwe productielijn op om hout te vingerlassen, hierdoor breidden ze het productaanbod uit met bouw- en constructiehout en tuin- en industriehout. Samen met de opstart van deze nieuwe productielijn, lanceerden ze de nieuwe merknaam IDE WOODS.

Het was een verrijkend bedrijfsbezoek onder leiding van gepassioneerde medewerkers die de bezoekers doorheen alle hoeken van het bedrijf leidden.

Ook interesse in grensoverschrijdende samenwerking? Check project-progres.eu

progres