Tweede succesvolle editie van Ondernemersklap

Op vrijdag 5 maart sloten 14 mensgerichte ondernemers de tweede editie van Ondernemersklap in schoonheid af. Na zes boeiende sessies kijken we met een positief gevoel terug naar de weg die de ondernemers aflegden. Hoewel we elkaar vooral op een digitale manier ontmoetten, was er toch voldoende ruimte om elkaar te leren kennen.

We startten op 8 oktober met een leuke fysieke! speeddate in the House of Wellbeing in Kortrijk. De deelnemers vormden duo’s en luisterden naar elkaars verhaal en ideeën. De tweede afspraak op het online Will Sports Festival was een echte hoogvlieger. Eén van de deelnemers, Ulla Lust, gaf op het festival een workshop over bewegen na kanker. In de volgende online sessies bogen we ons over onze prijszetting, deelden we ervaringen, namen we onze ondernemersskills onder de loep en leerden we van ervaren rotten in het vak.

We eindigden in stijl aan de Belgische kust. Met een ondernemende duinenwandeling reflecteerden we over het traject en ontdekten we welk krachtdier in elk van ons schuilt. Een mooie afsluiter van een mooi parcours.

Dank je wel aan alle deelnemers om een succes te maken van dit unieke leer-en inspiratietraject voor mensgerichte ondernemers.