Digitale inspiratiesessies 'Lunchen met de CEO'

De twee inspiratiesessies waren een succes. ‘Lunchen met de CEO’ is exact wat de starters nodig hebben om geïnspireerd te worden en nieuwe contacten te leggen. Julie Lietaer en Stéphane Ronse beten de spits af en dit najaar verwelkomen me Nathalie Christiaens van vind! en topondernemer Bart Verhaeghe.

We konden dit voorjaar jammer genoeg geen boeiende bedrijfsbezoeken, casual babbels of inspiratietrips organiseren. Om toch tegemoet te komen aan de nood van startende ondernemers om bij te leren van ervaren ondernemers, nieuwe contacten te leggen en een portie inspiratie te krijgen, trokken we de digitale toer op met ‘Lunchen met de CEO’. Tijdens twee middagsessies vertelde een ervaren CEO zijn ondernemersverhaal in kleine groep. De starters kregen de kans om hun bedrijf te pitchen en we rondden af met een boeiende vragenronde.

Dank je wel aan Julie Lietaer van Ariadne Innovation en ESG en Stéphane Ronse van Foodbag om ons even mee te nemen op jullie inspirerende traject!

Dit najaar hebben we opnieuw twee topondernemers kunnen strikken. In september gaan we digitaal voor het verhaal van Nathalie Christiaens van vind! en we durven al dromen van een fysieke kersteditie in het basecamp van Club brugge met Bart Verhaeghe.

Schrijf je in voor de volgende 'Lunchen met de CEO' in september.
In november kan je inschrijven voor de sessie met Bart Verhaeghe, houd onze agenda dit najaar dus goed in de gaten.