Start&GO zoekt superhelden

the super hero office

 

Alle ondernemers zijn voor ons ware superhelden! Daarom geven we je dit najaar gratis kantoor- en vergaderruimte als je onderneemt voor een goed doel van De Warmste Week.

Geen ondernemer, maar wel ondernemend voor het goede doel? Dan ben je ook een superheld!

We toverden Ondernemerscentrum Kortrijk met kleurrijke stickers en Instagrammable muren om tot een waar superheldenhoofdkwartier: The Super Hero Office. Van 3 oktober tot en met 31 december 2019 stellen we onze gepimpte kantoren en vergaderzalen volledig ter beschikking van de West-Vlaamse superhelden.

Registreer jouw activiteit en kom ondernemen in The Super Hero Office

 

Gratis kantoor- en vergaderruimte

Ondernemerscentrum Kortrijk is vanaf 3 oktober het warme kloppende hart van ondernemend Kortrijk en bij uitbreiding West-Vlaanderen. We pimpten de zes kantoorruimtes en vier vergaderzalen in superherostijl en stellen onze ruimtes dit najaar volledig ter beschikking van de West-Vlaamse superhelden.

Heb je een vergaderzaal nodig voor een overleg met partners, een kantoor om je activiteit vorm te geven of een eventruimte voor een workshop voor het goede doel (bv. yoga of coaching for life)? Dan is ondernemerscentrum Kortrijk jouw ideale hoofdkwartier!

We stellen tot 31 december 2019 onze ruimtes van 1 tot 80 personen gratis ter beschikking aan alle superhelden.

Doe mee

 

the super hero office
The super hero office

Toon jouw superkrachten aan de wereld

Ga langs in Ondernemerscentrum Kortrijk, maak een selfie voor onze originele superheroselfiewall, post hem op Instagram met de hashtag #superherooffice en toon aan de wereld (of je volgers op Instagram) dat jij een echte superheld bent!

Volg ons op Instagram

 

 

 

Start&GO is jouw sidekick

Start&GO blijft alle West-Vlaamse ondernemers ondersteunen in hun startend en groeiend ondernemerschap met workshops, netwerkevents, inspiratiessessies en persoonlijke begeleiding.

Ontdek ons uitgebreid aanbod

 

 

the super hero office
the super hero office

Superhelden gezocht!

Registreer vóór 19 december jouw activiteit voor het goede doel en krijg een kantoor- of vergaderruimte in Kortrijk om je activiteit te organiseren.

Ik doe mee

Ook een eigen zaak?

Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:

Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro)