Mr. Franklin groeit in 't Werkpand Brugge

Advocatenkantoor Mr. Franklin koos bij zijn opstart in 2018 bewust voor ’t Werkpand Brugge - Bedrijvencentrum. “We wilden ons onder de ondernemers begeven en letterlijk toegankelijk zijn voor vraag en uitleg.” Wat begon in een klein kantoor is ondertussen al een ruimere werkplek voor een team van vier.

Niet het typische advocatenkantoor
“Veel ondernemers die een juridische vraag of probleem hebben, denken niet meteen aan een advocaat. Vaak richten ze zich tot Google of hun boekhouder. Logisch ook, want in de advocatuur zijn het taalgebruik en de erelonen niet altijd even transparant”, vertelt Pieter Van Aerschot, zaakvoerder van Mr. Franklin. Vanuit die insteek richtte hij in september 2018 samen met Olivier Sustronck advocatenkantoor Mr. Franklin op. Hun belofte? Een heldere offerte en een duidelijk, direct taalgebruik. Kortom, geen onaangename verrassingen. En het werkte, want na iets meer dan twee jaar telt het kantoor al vier advocaten en is er nog ruimte voor groei.

Interactie met ondernemers in bedrijvencentrum
Mr. Franklin koos bewust voor het het bedrijvencentrum in de Lieven Bauwensstraat in Brugge. “We vinden de interactie met andere ondernemers essentieel. Ze kunnen gewoon bij ons binnenstappen om een vraag te stellen. En ook voor ons is het verrijkend om als collega-ondernemers onder elkaar ideeën en ervaringen uit te wisselen. Dat we tot slot enkele vergaderzalen ter beschikking hebben, is zeer mooi meegenomen”, getuigt Pieter. Aangezien Mr. Franklin zelf nog een start-up is, kennen de advocaten de noden en bezorgdheden van starters en kunnen ze gericht advies geven. Zo organiseren ze ook geregeld toegankelijke webinars rond juridische thema’s, al dan niet in samenwerking met Start&GO. Pieter is tot slot ook één van de experten die deelneemt aan de klankbordsessies of individuele adviessessies van Start&GO.

Er zijn nog werkplekken vrij in ’t Werkpand Brugge - Bedrijvencentrum. Interesse om net als Pieter te groeien binnen ‘t Werkpand? Contacteer ons via twerkpand.be

misterfranklin.be
 

Mr. Franklin