Margot Coppin: expertise in optimaal hoorcomfort

Margot Coppin is 27 jaar en barst van de ideeën. Ze startte twee jaar geleden audiologe.be op en zet het optimaal hoorcomfort van haar klanten voorop. Ze werkt op dit moment vanuit twee optiekzaken, maar droomt van haar eigen pand in Torhout.

Margot vindt audiologie de perfecte combinatie tussen de wetenschap en zorg. “Audiologie is zoveel meer dan enkel het sociale contact. Ook de technische kant en het wetenschappelijk aspect van de hoorapparaten, vind ik heel boeiend en fascinerend. Sowieso krijg ik de meeste voldoening van mijn klanten. Iemand helpen omtrent hun gehoor, dat geeft me een boost en maakt mijn dag direct goed. ” aldus Margot.

Ondernemen is Margot met de paplepel ingegeven. “Mijn ouders en broer hebben ook een zelfstandige zaak en dus was het een evidentie voor mij om ook een eigen zaak te starten. Al is het niet altijd even gemakkelijk. Ondernemen brengt ook een risico met zich mee. De voorbije periode heb ik veel moeten schakelen en op zoek moeten gaan naar nieuwe oplossingen om een optimaal hoorcomfort aan de klanten te kunnen geven.” zegt Margot.

Ideeën en dromen heeft Margot zat. “Als ik echt mag dromen waar ik zou willen staan binnen tien jaar, dan zou ik graag met iemand in dienst werken. Ik zou willen uitbreiden naar meerdere locaties en een goede omgeving creëren voor de klant en voor ons.” sluit Margot af.

Margot Coppin