Blog

storytelling
De dag van vandaag is ons verhaal belangrijker dan ooit. Het is de manier hoe we in het leven staan, onze beslissingen door laten vloeien in onze onderneming en die aan de wereld voorstellen en aanhouden. Ontdek de drie stappen van Pieter-Jan Mollie van Thinkedge en bouw, maak en vertel het verhaal van jouw bedrijf!
ondernemingsplan
Voor het starten van een onderneming heb je niet enkel een goed idee nodig, maar ook een plan. Ontdek in onze blog welke zes onderdelen onmisbaar zijn in jouw ondernemingsplan!
Finalist 5️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: TuuTuuT! TuuTuuT com brengt kandidaat-kopers van een stockwagen via een online platform rechtstreeks in contact met een officiële dealer. Like, share en help TuuTuuT om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR
Finalist 6️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Tifogroup! Tifogroup zet het supportersgevoel centraal in zijn virtuele voetbalgames zodat de stem van de supporters gehoord wordt. Like, share en help Tifogroup om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 7️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: SHOOW! SHOOW tilt presentaties in PowerPoint en Keynote op een professionele manier naar een hoger niveau. Like, share en help SHOOW om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR
Finalist 8️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Get Driven! @getdriven is een app met een netwerk aan opgeleide drivers die u in uw wagen laat rijden om tijd te sparen als zakenman of op een veilige manier een glaasje te drinken. Like, share en help Get Driven om voor één dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 9️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Toadi! Toadi is de allereerste multifunctionele tuinrobot zonder kabel en made in Belgium. Like en share deze post en help Toadi om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 1️⃣0️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Henry Houser! Henry Houser, een jong & creatief vastgoedkantoor, verkoopt vlot je woning dankzij hun sterke online & offline marketing en hun bewezen biedsysteem. Like, share en help Henry Houser om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR
Finalist 1️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: JusRé! JusRé maakt koud geperste sapjes, bomvol vitamines en zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Like, share en help JusRé om voor één dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 2️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: TeamTale! TeamTale organiseert waardevolle teambuildings en tilt jouw bedrijf naar het volgende niveau. Like, share en help TeamTale om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. Ago Jobs&HR.