Blog

ondernemingsplan
Voor het starten van een onderneming heb je niet enkel een goed idee nodig, maar ook een plan. Ontdek in onze blog welke zes onderdelen onmisbaar zijn in jouw ondernemingsplan!
Finalist 1️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: JusRé! JusRé maakt koud geperste sapjes, bomvol vitamines en zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Like, share en help JusRé om voor één dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 2️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: TeamTale! TeamTale organiseert waardevolle teambuildings en tilt jouw bedrijf naar het volgende niveau. Like, share en help TeamTale om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. Ago Jobs&HR.
Finalist 3️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Moonshot! Moonshot is een creatief visueel bureau dat gespecialiseerd is in het creëren van overtuigende beelden. Like, share en help Moonshot om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijkl! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 4️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Thinkedge! @Thinkedge is geen klassiek communicatiebureau. Vaarwel marketing, hello storytelling! Like, share en help Thinkedge om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 5️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: TuuTuuT! TuuTuuT com brengt kandidaat-kopers van een stockwagen via een online platform rechtstreeks in contact met een officiële dealer. Like, share en help TuuTuuT om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR
Finalist 6️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Tifogroup! Tifogroup zet het supportersgevoel centraal in zijn virtuele voetbalgames zodat de stem van de supporters gehoord wordt. Like, share en help Tifogroup om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 7️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: SHOOW! SHOOW tilt presentaties in PowerPoint en Keynote op een professionele manier naar een hoger niveau. Like, share en help SHOOW om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR
Finalist 8️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Get Driven! @getdriven is een app met een netwerk aan opgeleide drivers die u in uw wagen laat rijden om tijd te sparen als zakenman of op een veilige manier een glaasje te drinken. Like, share en help Get Driven om voor één dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.
Finalist 9️⃣ #hoofdsponsorvooreendag: Toadi! Toadi is de allereerste multifunctionele tuinrobot zonder kabel en made in Belgium. Like en share deze post en help Toadi om voor één dag hoofdsponsor te worden van KVKortrijk! I.s.m. AGO Jobs&HR.