Blog

Chup
Net op de dag dat Bram Declercq de akte voor een commerciële ruimte zou ondertekenen, kwam in Waregem een bedrijfspand van POM West-Vlaanderen vrij. De personal trainer, die droomde van een eigen studio, aarzelde niet. Sinds twee jaar kan je bij Chup terecht voor zowel persoonlijke als groepstraining. En het blijft niet bij Waregem …
Margot Coppin
Margot Coppin is 27 jaar en barst van de ideeën. Ze startte twee jaar geleden audiologe.be op en zet het optimaal hoorcomfort van haar klanten voorop. Ze werkt op dit moment vanuit twee optiekzaken, maar droomt van haar eigen pand in Torhout.
Funky Monkey
Fien Moeyaert runt de onewomanbusiness die Funky Monkey heet: een aantrekkelijke webshop boordevol kledij en andere spullen voor kinderen. Ze trekt voluit de duurzame kaart door te kiezen voor tweedehands.
Businessplan opmaken
Unizo-coach Marie Haelterman beantwoordt 5 belangrijke startersvragen.
Dit is Ruben
Bekijk het verhaal van Ruben en ontdek met welke drie tips hij een echte kick-ass ondernemer werd. Als je je inschrijft op een klankbordsessie, maak je bovendien kans op persoonlijk advies van Kamal.
Julie
Ontdek de drie tips van Kamal Kharmach voor succesvolle mond-tot-mondreclame. Krijg nadien ook tips op maat van jouw bedrijf door je in te schrijven op een klankbord. En wie weet win jij wel een persoonlijk adviesmoment met Kamal.
Prijszetting
Kamal Kharmach deelt zijn kennis vanuit zijn eigen ervaring als ondernemer en docent en geeft je vier tips om jouw prijszetting op een gefundeerde manier te bepalen.
Ondernemerstips van Kamal Kharmach
Ontdek de vijf tips van Kamal Kharmach om een kick-ass ondernemer te worden.
Unizo-coach Marie Haelterman beantwoordt 5 belangrijke startersvragen.