Blog

Een goed marktonderzoek geeft je een heldere kijk op de markt. Wie zijn je concurrenten, wie zijn je klanten en is er voldoende vraag naar je dienst? Alles begint bij een grondig marktonderzoek, maar hoe begin je eraan? Herbekijk de webinars van Inge Devroe en ontdek welke stappen je eerst moet zetten.
persona's
‘De klant is koning’, hoor je vaak zeggen. Maar hoe kan je je klant als koning behandelen als je niet weet wie hij is? Maak buyer persona’s en breng jouw ideale klant(en) in kaart. Persona’s vergemakkelijken niet alleen je klantgericht denken en handelen, ze bepalen ook de focus van jouw bedrijf.
Rubicon
Heb je het webinar ‘Persoonlijk meesterschap in onzekere tijden’ gemist? Geen nood, wij verzamelden voor jou de zes belangrijkste takeaways om je mindset positief te houden.
Webinar YouTube
Heb je nog geen eigen YouTubekanaal? Of heb je er één maar doe je er (te) weinig mee? In deze blog leer je hoe YouTube jouw business een boost kan geven.
Podcasts
Een podcast is een audio-uitzending die je kan beluisteren waar en wanneer je wil: thuis in je luie zetel, in de auto, in de trein…, noem maar op. Het beluisteren van een podcast is erg simpel: je selecteert een kanaal, vervolgens een uitzending en tot slot druk je op play. That’s it. Maar wist je dat ook het maken van een podcast vandaag de dag niet meer zo moeilijk is?
webinar
Staat het geven van webinars (online trainingen) al lang op je verlanglijstje? Leer in deze blog hoe je webinars op een slimme manier kan inzetten als marketing- en trainingstool.
content
Wanneer zijn podcasts zinvol? Welke content is geschikt voor webinars? Wat is de meerwaarde van een online academy? Ontdek hoe en via welke kanalen jij jouw content kan verspreiden.
7 manieren om meer likes & volgers te krijgen op social media
Eliza De Waele geeft al jaren interieurinspiratie via haar blog ergenstussenin.be. Vorig jaar besloot ze de stap te wagen en opende ze KABINE, een family conceptstore met kinderspullen en interieurideeën in Koksijde. Deze eindejaarsperiode pakken ze alle cadeautjes met extra veel liefde in ten voordele van Boven De Wolken VZW.
Karel
Karel Goetghebeur uit Brugge blies in 2012 de Belgische saxofoonbouw nieuw leven in. Voor zijn vredesproject Sax4Pax maakt hij van de hulzen van bommen uit de 1ste en de 2e wereldoorlog een reeks van 193 saxofoons. Je kan bieden op drie van zijn unieke pronkstukken.