Blog

Ontdek onze tips & tricks over marktonderzoek en ga zelf aan de slag!
"Ondernemen is voor mij een grote bron van vrijheid. Ik doe en laat wat ik wil. En natuurlijk heb je dan de voldoening van het slagen."
"Ik onderneem omdat ik iets wil bijdragen, iets wil veranderen. Ik wil impact hebben. Ik wil nieuwe dingen ontwikkelen en ik wil op die manier ook een bijdrage kunnen leveren aan de toekomst."
"Als je de noodzaak voelt om te ondernemen, moet je dat gewoon doen! Als je over 25 jaar terugkijkt op je leven en dan moet vaststellen 'jammer dat ik dat toen niet gedaan heb', ga je er heel veel spijt van hebben."
"De job van mijn leven." Dominique Vieren besefte het onmiddellijk toen ze vijf jaar geleden een cursus leerbewerking volgde. Drie jaar later was ‘Mien Kaba’ een feit en gooide de enthousiaste vrouw uit Sint-Andries-Brugge zich volledig op haar nieuwe passie. Dominique is erg tevreden dat ze de stap heeft durven zetten.”Eigenlijk is het zelfs nog mooier dan ik ooit had durven dromen”
"Mijn tip voor ondernemers: durf groot te dromen, durf je lat hoog te leggen." Stijn blijft iedere dag verder bouwen aan zijn ultieme droom.
Bernard ondersteunt met zijn ambulancedienst Medi-Moto sportevents op twee wielen
Student-ondernemers Bavo, Stefan en Lucas willen met hun ideeën en producten de wereld verbeteren.
Als mama van drie jonge kinderen en met een job in de kinder- en jeugdpsychiatrie ineens een meubelstoffeeratelier uit de grond stampen? Ze deed het, en met verve.
“Het was altijd al mijn droom om voor mezelf iets uit te bouwen, om mijn eigen universum te creëren.“ Dietrich De Blander bouwt met Nanopixel 3D-visuals en Virtual Reality voor bedrijven.