Persoonlijke begeleiding

Als ondernemer volg je een uniek traject tijdens de opstart en het ontplooien van je eigen zaak: je hebt je eigen ideeën, uitdagingen en mogelijkheden. Natuurlijk heb je ook een aantal persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je klanten, je producten, je groei en je internationale ambities…

Binnen Start&GO bieden we verschillende coachingtrajecten op maat aan voor zowel startende als groeiende ondernemingen.

coaching

Klankbordsessie

Heb je de juiste koers voor jouw onderneming bepaald? Leg de pijnpunten in je onderneming bloot en stuur bij waar nodig. Een zeil bijsteken of even het anker uitgooien? Onze experten luisteren naar je hindernissen bij het ondernemen en geven je advies op maat.
Tijdens een persoonlijke klankbordsessie krijg je constructief advies van onze financiële, juridische en marketingexperten. Samen stippel je de weg uit naar een veerkrachtige onderneming. Bovendien kijken we ook in de toekomst en helpen we jouw business futureproof te maken.

Een klankbordsessie heeft een waarde van € 400. We reserveren een zaal, experten blokkeren tijd in hun agenda en ze bereiden de sessie voor.

Bekijk onze agenda voor de data van onze klankborden.

coaching

Personal Coaching

Ben je net opgestart en ondervind je de eerste klappen van de zweep (je bereikt je doelgroep niet, prijssetting zit niet goed, ...), vraag dan je persoonlijke expert aan via Start&GO. Gedurende 6 uur krijg je één op één advies om je deze hindernis te helpen overwinnen. Om je in contact te brengen met onze geknipte expert, organiseren we maandelijks intake gesprekken. Na het voorleggen en presenteren van je businessplan en probleem, stellen we voor jou een individueel traject voor. Verder afspreken met de expert gebeurt op de plaats en tijd die voor jullie beiden het beste past!

Schrijf je in voor een klankbordsessie, daarop wordt beslist of je in aanmerking komt voor een coachingstraject. 

Meet & Learn

Via een Meet & Learn zorgen we voor een goede matching van een startende ondernemer met een ervaren ondernemer uit dezelfde sector.  We geven je de kans om met iemand te praten die het al eens meemaakte en die weet wat je te wachten staat.  We gaan op zoek naar de ideale match en organiseren een date met een geschikte gesprekspartner die je de nodige tips, adviezen of waarschuwingen -uit het leven gegrepen- kan geven. Tijdens een informeel gesprek van een uur krijg je de mogelijkheid om al je vragen, ideeën of bedenkingen te bespreken. Zo krijg je een heleboel waardevolle informatie mee.
Je spreekt af met je match waar en wanneer jullie dat willen. 

Bekijk onze agenda voor een volgende Meet & Learn.

Startende ondernemer in West-Vlaanderen?

Zoek je gratis opleidingen, coaching,
netwerkevents, online community
of kantoren?

Sluit je aan bij het
grootste startersnetwerk
van onze provincie*.

 

* Start&GO is een initiatief van POM West-Vlaanderen