't Werkpand: kantoren en ateliers

Om te ondernemen heb je ruimte nodig. Ruimte om te werken. Ruimte om klanten te ontvangen. Ruimte om creatief te zijn.  Ruimte om te groeien. ’t Werkpand biedt je die ruimte.

We reiken aan starters en ondernemers op 18 verschillende locaties, bedrijfshuisvesting aan in West-Vlaanderen. Een stimulerend onderdak dat betaalbaar, flexibel, inspirerend is en op maat van elke sector of dienst. Een plek waar je geconcentreerd kan werken met ondersteuning op alle vlakken.

Zo hoef je niet van bij de start te investeren en kan je je concentreren op waar je goed in bent: je eigen zaak uitbouwen. Of je nu een landschapskantoor zoekt met extra collega’s, een eigen plek om je werknemers en je zaak te laten bloeien of een atelier voor je machinepark: ’t Werkpand heeft vast een stek voor je in de buurt, dicht bij je klanten en je doelpubliek.

Bekijk onze 18 werkpanden.

Op zoek naar een vergaderzaal? In negen werkpanden bieden we professioneel uitgeruste vergaderzalen aan voordelige prijzen.

Ontdek ons aanbod vergaderzalen.

Ook een eigen zaak?

Grijp je kans! Sluit je aan bij Start&GO en volg jouw route naar succes!

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:
Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer* je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro). 

*Door te registreren ga je akkoord dat je naam en bedrijfsnaam zichtbaar zijn op de website bij inschrijving voor een activiteit.