Community

Netwerkevent

Op regelmatige basis organiseren we ergens in de provincie West-Vlaanderen een netwerkevent. Daar krijg je een workshop aangeboden rond ondernemerschap. Achteraf is er een gezellige netwerkdrink waarop ook onze partners aanwezig zijn. Zij informeren jou over allerlei aspecten van het ondernemen. Een ideale avond dus om iets bij te leren en je netwerk uit te breiden!

Bekijk onze agenda voor de data van ons volgende netwerkevent.

 

Grow-Up Talk

We organiseren op regelmatige basis een Grow-up Talk: een inspirerende sessie met experten en ervaren ondernemers waarin er gewerkt wordt rond een specifieke ‘challenge’ van groeibedrijven.

Een Grow-up Talk is gericht op die ondernemers die volop aan het groeien zijn. Per sessie werken we rond één specifieke uitdaging die je op je pad kan tegen komen. Samen met experts en ervaren ondernemers gaan we in dialoog. Achteraf praten we met een drankje nog even na.

Bekijk onze agenda voor de volgende Grow-up Talk.

Ondernemerscentrum Brugge

Coworking in Roeselare en Brugge

Werk je momenteel van thuis uit? Heb je af en toe nood aan wat feedback van coworkers? Of wil je een paar dagen per maand dichter bij huis of bij je klanten werken? Dan kun je terecht in de coworkingruimte in het Ondernemerscentrum van Roeselare (Spanjestraat 141) en Brugge (Jan van Eyckplein 2). Deze professionele werkplekken zijn toegankelijk voor zowel ondernemers als werknemers.

Aanbod: €15/dag (excl. btw)

  • Elke 10e keer = gratis
  • Wifi en water inbegrepen
  • Elke werkdag open van 9u tot 17u

Voor meer informatie of reservatie van jouw werkplek:
Roeselare: Hannelore Leeuwerck - hannelore.leeuwerck@ocwest.be - 051 750 221 of Vicky Vermeersch - vicky.vermeersch@pomwvl.be - 051 75 02 20
Brugge: Julie Naesens - julie.naesens@ocwest.be - 0498 63 07 53

Startende ondernemer in West-Vlaanderen?

Zoek je gratis opleidingen, coaching,
netwerkevents, online community
of kantoren?

Sluit je aan bij het
grootste startersnetwerk
van onze provincie*.

 

* Start&GO is een initiatief van POM West-Vlaanderen

Zoek je hulp?

Hannelore
Simkens
0474 76 02 33
Jouw contact voor: 
Aanspreekpunt persActiviteitenCreditsWebsiteContacteer Hannelore