't Werkpand Roeselare, een springplank voor startende ondernemers

Thuis was ik heel snel afgeleid en niet erg productief. In mijn zoektocht naar betaalbare en professionele kantoorruimte leerde ik 't Werkpand kennen.

Hofnar is een entertainment bureau, gespecialiseerd in audiovisuele technieken en muzikale acts. Oprichter Tim Vandenberghe startte, net als zoveel startende ondernemers, van thuis uit. Maar al snel bleek dat het efficiënter kon: “Ik merkte dat ik thuis heel snel afgeleid was en niet erg productief was. Ik had nood aan een betaalbare en degelijke kantoorruimte, waar ik ook mijn klanten kon ontvangen. Toen leerde ik ‘t Werkpand Roeselare kennen. Een professionele infrastructuur, samen met andere starters, vormde voor mij de ideale omgeving om verder te groeien. Ik legde tal van nieuwe contacten en werd goed begeleid door de mensen van de POM en het Ondernemerscentrum. Was de organisatie of een collega-ondernemer op zoek naar een partner voor een evenement, dan kwamen ze steevast bij mij aankloppen. Een leuke wisselwerking!”

Al snel begon Hofnar te groeien. Na een jaar had Tim twee medewerkers in dienst en kon hij een vast aantal freelancers tot zijn team rekenen. Nu, vijf jaar later, is Hofnar gestart met de bouw van een eigen pand, waar naast voldoende kantoorruimte ook een magazijn is voorzien voor al het klank- en lichtmateriaal. “’t Werkpand is voor ons de ideale springplank geweest. Je wordt professioneel ondersteund, zowel financieel als operationeel, en geeft zo je onderneming de ruimte om te groeien.”

www.hofnar.be

 • De ontmoeting met een ervaren ondernemer zorgde voor een verse portie moed en goesting om mijn ondernemersavontuur verder te zetten.
  Cindy Bekkers
 • Het klikte zo goed met mijn match tijdens de Meet & Learn dat we ons gesprek nadien nog hebben verder gezet in een praatcafé in de buurt.
  Ellen Vandamme
 • Tijdens de events van Start&GO steek je enerzijds inhoudelijk altijd iets op en leer je anderzijds andere startende ondernemers kennen.
  Joke Verbeke
 • Het is erg inspirerend om op één dag verschillende succesverhalen en tips van andere ondernemers te horen.
  Charlotte Michiels
 • Als ondernemer andere jonge ondernemers kunnen bezielen en inspireren, dat maakt me uiteraard gelukkig.
  Peter Callant
 • Ik spring geregeld eens binnen bij de andere huurders van 't Werkpand voor een leuke babbel en dat is altijd verrijkend.
  Nadja Lobelle
 • De beste plek om als copywriter te schrijven? Mijn kantoor in ‘t Werkpand.
  Arne Vansteenkiste
 • Met het advies uit Grow-up talks kan je ’s anderendaags direct aan de slag.
  Johan Maebe
 • 't Werkpand geeft je onderneming voldoende tijd om te groeien.
  Nadja Lobelle
 • Mijn keuze om een comfortabel atelier met veel ruimte te huren, zeker nog niet beklaagd.
  Hannes Snoeck