Mijn keuze zeker nog niet beklaagd!

Mijn keuze om een comfortabel atelier met veel ruimte te huren, zeker nog niet beklaagd.

Met schrijnwerkbedrijf Fesko van Waregemnaar Hannes Snoek (36) heeft een eerste startende ondernemer zijn intrek genomen in het gloednieuwe 't Werkpand Waregem, één van de 18 startersinfrastructuren verspreid over de hele provincie West-Vlaanderen.

Hannes Snoeck kwam eerder toevallig in contact met Actie voor Starters. “Tijdens Dag van de Buren in mei vorig jaar kwam ik toevallig in gesprek met onze burgemeester”, vertelt Hannes. “Hij vertelde mij dat er binnenkort ook op Waregemse bodem een pand met ateliers, bedoeld voor startende ondernemers op initiatief van de provincie, zou komen. Ik was direct geïnteresseerd, nam contact op met Doortje van Actie voor Starters en zo kwam alles in een stroomversnelling.”

Hannes had al een lange carrière in dienstverband, voornamelijk in het plaatsen van ramen en deuren, achter de rug, vooraleer hij in 2016 besloot om zelfstandig te gaan werken. De schrijnwerker blikt alvast heel tevreden terug op zijn eerste maanden in ’t Werkpand Waregem. "Ik ben veel op de baan en werk vaak buitenshuis, maar het is altijd leuk om ’s avonds in een comfortabel atelier met veel ruimte thuis te komen. Ik heb mij de stap naar zelfstandig werken en de keuze voor deze locatie zeker nog niet beklaagd”, aldus Hannes.

De naam Fesko werd niet zomaar gekozen. "Namen van schrijnwerkbedrijven zijn vaak iets in de trant van algemeen schrijnwerkbedrijf, gevolgd door de familienaam. Maar ik zocht iets kort en krachtigs. Uiteindelijk koos ik voor de naam Fesko wat eigenlijk een samentrekking is van de voornamen van mijn kinderen, Febe en Kobe en de s die van onze familienaam komt”, legt de Waregemnaar uit.

Hannes Snoeck van Fesko
 • De ontmoeting met een ervaren ondernemer zorgde voor een verse portie moed en goesting om mijn ondernemersavontuur verder te zetten.
  Cindy Bekkers
 • Het klikte zo goed met mijn match tijdens de Meet & Learn dat we ons gesprek nadien nog hebben verder gezet in een praatcafé in de buurt.
  Ellen Vandamme
 • Tijdens de events van Start&GO steek je enerzijds inhoudelijk altijd iets op en leer je anderzijds andere startende ondernemers kennen.
  Joke Verbeke
 • Het is erg inspirerend om op één dag verschillende succesverhalen en tips van andere ondernemers te horen.
  Charlotte Michiels
 • Als ondernemer andere jonge ondernemers kunnen bezielen en inspireren, dat maakt me uiteraard gelukkig.
  Peter Callant
 • Ik spring geregeld eens binnen bij de andere huurders van 't Werkpand voor een leuke babbel en dat is altijd verrijkend.
  Nadja Lobelle
 • Thuis was ik heel snel afgeleid en niet erg productief. In mijn zoektocht naar betaalbare en professionele kantoorruimte leerde ik 't Werkpand kennen.
  Tim Vandenberghe
 • De beste plek om als copywriter te schrijven? Mijn kantoor in ‘t Werkpand.
  Arne Vansteenkiste
 • Met het advies uit Grow-up talks kan je ’s anderendaags direct aan de slag.
  Johan Maebe
 • 't Werkpand geeft je onderneming voldoende tijd om te groeien.
  Nadja Lobelle