Contact met andere huurders is een meerwaarde

Ik spring geregeld eens binnen bij de andere huurders van 't Werkpand voor een leuke babbel en dat is altijd verrijkend.

Na een carrière in de financiële sector hield Nadja Lobelle (37) het in 2013 voor bekeken. Ze maakte haar droom waar en startte haar eigen zaak. Noola, sinds kort opererend vanuit ’t Werkpand Izegem, is een groothandel en webshop in danskleding en staat garant voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

’t Werkpand Izegem was de ideale oplossing voor Nadja. “Van thuis uit verder werken was praktisch onhaalbaar geworden wegens plaatsgebrek. Dankzij ’t Werkpand Izegem kon ik dicht bij huis met het nodige comfort en ruimte mijn activiteiten voortzetten. Het is bovendien een meerwaarde dat de huurprijzen voor starters voordelig zijn, zo krijgt je onderneming voldoende tijd om te groeien”, legt Nadja uit.

Noola verhuisde in september vorig jaar naar ’t Werkpand Izegem. “Via mijn man Jeroen was ik op de hoogte dat de POM West-Vlaanderen infrastructuur aan startende ondernemers verhuurt. Ik belde Doortje van Actie voor Starters en ik had geluk, er was een atelier beschikbaar en ik kon onmiddellijk verhuizen.” Nadja kijkt alvast heel tevreden terug op haar eerste maanden in ’t Werkpand Izegem. “Ik voel me al helemaal thuis in ’t Werkpand en ook het contact met de andere huurders is aangenaam. We springen geregeld eens bij elkaar binnen voor een leuke babbel en dat is altijd verrijkend”, vertelt Nadja.

Naast huisvesting kon Nadja via Actie voor Starters ook op de persoonlijke begeleiding van een aantal experten rekenen. “Ik legde mijn businessplan voor aan de experten van Actie voor Starters en kreeg positieve commentaren. Als jonge starter geeft je dat een enorme boost aan zelfvertrouwen”, aldus Nadja.

www.noola.be

 • De ontmoeting met een ervaren ondernemer zorgde voor een verse portie moed en goesting om mijn ondernemersavontuur verder te zetten.
  Cindy Bekkers
 • Het klikte zo goed met mijn match tijdens de Meet & Learn dat we ons gesprek nadien nog hebben verder gezet in een praatcafé in de buurt.
  Ellen Vandamme
 • Tijdens de events van Start&GO steek je enerzijds inhoudelijk altijd iets op en leer je anderzijds andere startende ondernemers kennen.
  Joke Verbeke
 • Het is erg inspirerend om op één dag verschillende succesverhalen en tips van andere ondernemers te horen.
  Charlotte Michiels
 • Als ondernemer andere jonge ondernemers kunnen bezielen en inspireren, dat maakt me uiteraard gelukkig.
  Peter Callant
 • Thuis was ik heel snel afgeleid en niet erg productief. In mijn zoektocht naar betaalbare en professionele kantoorruimte leerde ik 't Werkpand kennen.
  Tim Vandenberghe
 • De beste plek om als copywriter te schrijven? Mijn kantoor in ‘t Werkpand.
  Arne Vansteenkiste
 • Met het advies uit Grow-up talks kan je ’s anderendaags direct aan de slag.
  Johan Maebe
 • 't Werkpand geeft je onderneming voldoende tijd om te groeien.
  Nadja Lobelle
 • Mijn keuze om een comfortabel atelier met veel ruimte te huren, zeker nog niet beklaagd.
  Hannes Snoeck