Persoonlijke begeleiding als extra troef

Een brainstorm met een expert leverde heel wat objectieve en relevante informatie op.

Een belangrijk onderdeel uit het aanbod van ‘Actie voor Starters’ is de ‘personal coaching’, waarbij een traject opgestart wordt voor individuele begeleiding door experten. Emilie Delorge, zaakvoerster van Enfin (emotional branding agency) kwam een tijdje geleden op intake en legde haar businessplan voor aan de juryleden.

“Op basis van het gesprek waarin ik ook heel wat tips oppikte, kreeg ik een financieel expert toegewezen. Hans heeft me concreet geholpen met mijn financieel plan. Sinds januari heb ik een andere vennootschap dus alle advies was welkom. We hebben ook mijn prijzen bekeken en die zaten goed, wat voor mij een grote geruststelling was. Starters werken regelmatig onder de prijs maar dat is nefast voor je bedrijf op lange termijn. ‘Actie voor Starters’ zorgt voor een brainstorm met een expert die heel wat objectieve en relevantie informatie kan opleveren. Dit is zeker een aanrader voor een bedrijf zoals het mijne dat in een groeifase zit en naar een nog hoger niveau wil.”

“Vorig jaar ben ik in contact gekomen met ‘Actie voor Starters’ en dankzij hun netwerk mocht ik ondertussen ook al opdrachten uitvoeren voor twee prestarters. De nieuwe mensen die je leert kennen zorgen voor een uitbreiding van je netwerk en creëren een grote meerwaarde.” Emilie werkt voor zowel starters als kmo’s en opent in het najaar haar eerste kantoor. “Het wordt een belevingskantoor waar de klant op een hele leuke manier een brainstorm zal beleven. Met Enfin wil ik een sterke en duurzame band creëren tussen het bedrijf en zijn consument. Verder wil ik blijven groeien en nog meer expertise vergaren.”

 • De ontmoeting met een ervaren ondernemer zorgde voor een verse portie moed en goesting om mijn ondernemersavontuur verder te zetten.
  Cindy Bekkers
 • Het klikte zo goed met mijn match tijdens de Meet & Learn dat we ons gesprek nadien nog hebben verder gezet in een praatcafé in de buurt.
  Ellen Vandamme
 • Tijdens de events van Start&GO steek je enerzijds inhoudelijk altijd iets op en leer je anderzijds andere startende ondernemers kennen.
  Joke Verbeke
 • Het is erg inspirerend om op één dag verschillende succesverhalen en tips van andere ondernemers te horen.
  Charlotte Michiels
 • Als ondernemer andere jonge ondernemers kunnen bezielen en inspireren, dat maakt me uiteraard gelukkig.
  Peter Callant
 • Ik spring geregeld eens binnen bij de andere huurders van 't Werkpand voor een leuke babbel en dat is altijd verrijkend.
  Nadja Lobelle
 • Thuis was ik heel snel afgeleid en niet erg productief. In mijn zoektocht naar betaalbare en professionele kantoorruimte leerde ik 't Werkpand kennen.
  Tim Vandenberghe
 • De beste plek om als copywriter te schrijven? Mijn kantoor in ‘t Werkpand.
  Arne Vansteenkiste
 • Met het advies uit Grow-up talks kan je ’s anderendaags direct aan de slag.
  Johan Maebe
 • 't Werkpand geeft je onderneming voldoende tijd om te groeien.
  Nadja Lobelle