Keuze voor deze locatie was snel gemaakt

Aantrekkelijke startersvoorwaarden en ook de aanwezigheid van de andere ondernemers in ’t Werkpand zorgt voor een meerwaarde.

Halverwege februari namen zaakvoerder Niek Marijsse en Gaëlle Sustronck van Praxis hun intrek in ’t Werkpand, de kantooraccommodatie van het ondernemerscentrum gelegen in het Huis van de Voeding.

Praxis helpt bedrijven uit heel Vlaanderen om hun veiligheid, efficiëntie en rendement op te schroeven. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van opleidingen, begeleiding op de werkvloer, technische expertise en dit alles met een duidelijke specialisatie op de domeinen van veiligheid en techniek.

"We zochten een geschikte locatie in de regio Roeselare en eenmaal deze mooie site bezocht, wisten we dat onze zoektocht ten einde was”, vertelt Niek Marijsse. “We vonden hier heel aantrekkelijke startersvoorwaarden en ook de aanwezigheid van de andere ondernemers in ’t Werkpand zorgt voor een meerwaarde.”

De verbouwingswerken in het Huis van de Voeding zijn voor Praxis een goede zaak. "Na de verbouwingen zullen we hier ter plaatse ook opleidingen kunnen geven. De gemeenschappelijke ruimtes worden door de verschillende huurders nu al goed benut, na de werken zal sfeer en de onderlinge dynamiek enkel maar toenemen.”

www.praxistraining.be

 

 • De ontmoeting met een ervaren ondernemer zorgde voor een verse portie moed en goesting om mijn ondernemersavontuur verder te zetten.
  Cindy Bekkers
 • Het klikte zo goed met mijn match tijdens de Meet & Learn dat we ons gesprek nadien nog hebben verder gezet in een praatcafé in de buurt.
  Ellen Vandamme
 • Tijdens de events van Start&GO steek je enerzijds inhoudelijk altijd iets op en leer je anderzijds andere startende ondernemers kennen.
  Joke Verbeke
 • Het is erg inspirerend om op één dag verschillende succesverhalen en tips van andere ondernemers te horen.
  Charlotte Michiels
 • Als ondernemer andere jonge ondernemers kunnen bezielen en inspireren, dat maakt me uiteraard gelukkig.
  Peter Callant
 • Ik spring geregeld eens binnen bij de andere huurders van 't Werkpand voor een leuke babbel en dat is altijd verrijkend.
  Nadja Lobelle
 • Thuis was ik heel snel afgeleid en niet erg productief. In mijn zoektocht naar betaalbare en professionele kantoorruimte leerde ik 't Werkpand kennen.
  Tim Vandenberghe
 • De beste plek om als copywriter te schrijven? Mijn kantoor in ‘t Werkpand.
  Arne Vansteenkiste
 • Met het advies uit Grow-up talks kan je ’s anderendaags direct aan de slag.
  Johan Maebe
 • 't Werkpand geeft je onderneming voldoende tijd om te groeien.
  Nadja Lobelle