Grow-up Talk

Met het advies uit Grow-up Talks kan je direct aan de slag.

Johan Maebe staat aan het roer van twee bedrijven: Urpaco, gespecialiseerd in stalen overkappingen op maat en GRÆNT, leverancier van groendaken en daktuinmaterialen. Nieuwe inzichten en inspiratie haalt hij onder meer door het bijwonen van de Grow-up Talks van Actie voor Starters.

In zijn zoektocht naar professioneel advies kwam de zaakvoerder van Urpaco en GRÆNT in contact met Actie voor Starters en de Grow-up Talks, mee georganiseerd door Voka. “Vanaf een bepaald ogenblik heb je niet meer voldoende aan de gewone schoolse opleidingstrajecten. Dan ga je op zoek naar andere adviesorganen en dan kom je terecht bij organisaties zoals de POM West-Vlaanderen en Actie voor Starters.  Soms heb je als ondernemer ook nood aan een klankbord om af te toetsen of je wel goed bezig bent”, aldus Johan Maebe. "Ik volgde al tal van interessante Grow-up Talks. De sessie hoe je je medewerkers kan motiveren vond ik heel boeiend, net als de sessie over strategie van Conny Vandendriessche. Haar tien tips om succesvol te ondernemen hangen nog altijd uit aan het bord. Met het advies dat je op een Grow-up talk krijgt, kan je ’s anderendaags direct aan de slag.”

Meer info Urpaco

 • De ontmoeting met een ervaren ondernemer zorgde voor een verse portie moed en goesting om mijn ondernemersavontuur verder te zetten.
  Cindy Bekkers
 • Het klikte zo goed met mijn match tijdens de Meet & Learn dat we ons gesprek nadien nog hebben verder gezet in een praatcafé in de buurt.
  Ellen Vandamme
 • Tijdens de events van Start&GO steek je enerzijds inhoudelijk altijd iets op en leer je anderzijds andere startende ondernemers kennen.
  Joke Verbeke
 • Het is erg inspirerend om op één dag verschillende succesverhalen en tips van andere ondernemers te horen.
  Charlotte Michiels
 • Als ondernemer andere jonge ondernemers kunnen bezielen en inspireren, dat maakt me uiteraard gelukkig.
  Peter Callant
 • Ik spring geregeld eens binnen bij de andere huurders van 't Werkpand voor een leuke babbel en dat is altijd verrijkend.
  Nadja Lobelle
 • Thuis was ik heel snel afgeleid en niet erg productief. In mijn zoektocht naar betaalbare en professionele kantoorruimte leerde ik 't Werkpand kennen.
  Tim Vandenberghe
 • De beste plek om als copywriter te schrijven? Mijn kantoor in ‘t Werkpand.
  Arne Vansteenkiste
 • Met het advies uit Grow-up talks kan je ’s anderendaags direct aan de slag.
  Johan Maebe
 • 't Werkpand geeft je onderneming voldoende tijd om te groeien.
  Nadja Lobelle