Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.
Oct 26 Dec 21

Word een kick-ass ondernemer

Yes! Je hebt een eigen zaak en geeft er een lap op. Maar heb je al werk gemaakt van een ondernemingsplan? Want om een echte kick-ass ondernemer te worden is een ondernemingsplan essentieel.

Het klinkt saai, maar zo’n ondernemingsplan verplicht je na te denken over enkele essentiële vragen. Is er een markt voor? Welke middelen heb ik nodig? Welke investeringen moet ik voorzien? Is mijn verdienmodel realistisch? Wat zijn mijn doelstellingen op korte en op lange termijn en hoe wil ik ze bereiken? Met andere woorden: wat is je strategie?

Een klankbordsessie: je eigen raad van advies

Ondervind je moeilijkheden bij de opmaak van je ondernemingsplan? Heb je nood aan een klankbord? Wil je advies op financieel, commercieel, strategisch of juridisch vlak?
Laat je gegevens na via het invulformulier en wij contacteren je om een gratis* klankbord met experten in te plannen. 

Win persoonlijk advies van Kamal

Onze experten zijn de beste, maar oké, wie wil nu geen advies van comedian, docent en ondernemer Kamal Kharmach?!
Via onderstaand formulier kan je je deelname aan de wedstrijd bevestigen.

Animatievideo's met tips van Kamal

Bekijk alvast de drie ludieke animatievideo’s waarin we enkele ondernemerstopics belichten en Kamal tips geeft om een echte kick-ass ondernemer te worden. Ontdek het verhaal van startende ondernemers Bas, Julie en Ruben in onze blog.
Bekijk de video's

*No strings attached. Wij krijgen middelen van Europa en de Provincie West-Vlaanderen om de West-Vlaamse ondernemer verder te helpen. Je dient je enkel te registreren als startende ondernemer op deze website en onderstaand formulier in te vullen. 

Steun van