Jun 16

Zomerevent 'Start&GO on track met Sofie Lemaire'

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in Izegem

Ontdek de boeiende verhalen van onze community

Start&GO biedt een straffe community van enthousiaste en gepassioneerde ondernemers. En dat willen we vieren! Daarom bieden we jou op donderdag 16 juni letterlijk en figuurlijk een podium voor jouw ondernemersverhaal. Niemand minder dan Sofie Lemaire trekt met haar mobiele radiostudio naar Izegem voor een unieke radioshow. What's your track? Sofie luistert naar jouw ondernemersverhaal en draait jouw verzoekplaat!

We ontmoeten elkaar bij voorkeur face-to-face. Maar ook online vormen we een hechte community. Ken je ons interactief digitaal platform: Start&GO Community al? Hier kan je vragen stellen aan of verhalen delen met andere startende ondernemers. Want ervaring uitwisselen met gelijkgestemden doet altijd deugd, niet?

Goede muziek en een boeiend interview: dat zijn de ingrediënten van een radioshow van Sofie Lemaire. Je hoort ze elke weekdag in 'De wereld van Sofie' op Radio 1 waarin ze op zoek gaat naar antwoorden op grote en minder grote levensvragen. Voor één keer is Sofie de presentatrice van onze eigen radio 'Start&GO on track'. Gedurende de twee uur durende radioshow draait Sofie jullie verzoekplaten en luistert ze naar de bijhorende straffe ondernemersverhalen.

Wil jij jouw verhaal vertellen? Registreer je op Start&GO Community en vraag jouw favoriete plaat aan. We streamen de geselecteerde verhalen live en verwerken de interviews nadien in een podcast.

Programma:

  • 17u30: onthaal met aperitief
  • 18u00: feestelijke lancering van Start&GO Community
  • 18u30: live radio met Sofie Lemaire en zomerse hapjes
  • 21u30: voorzien einde

Locatie: De Tuinkamer - Weststraat 41, Izegem

Schrijf je snel in via onderstaande knop en vraag je plaat aan op Start&GO Community.

100 credits
Nog 23 beschikbare plaatsen