Jan 27

UNIZO Inspiratiecafé: tien tips voor een succesvolle opstart

Netwerkevent voor Starters in Brugge
In samenwerking met Unizo

Een eigen onderneming starten is jouw droom, maar de durf om de grote stap naar het zelfstandig ondernemerschap te zetten ontbreekt? Laat het aan onze ervaren ondernemers over om jouw vragen te beantwoorden. Kom te weten hoe zij zijn gestart en laat je inspireren door hun enthousiasme. Na het panelgesprek krijg jij de kans voor een meet & greet met de ervaren ondernemers waaraan je al jouw vragen kan stellen. Bovendien is het dé plek om je netwerk uit te breiden.

"Hoe is het om een eigen zaak te runnen? Hoe vind ik mijn klanten vooraleer ik opstart? Wie is mijn doelgroep?" Tijdens dit inspiratiecafé gaan ervaringsdeskundigen dieper in op de tips en tricks voor het opstarten van een eigen zaak. Daarnaast geven de ondernemers algemene praktische do's en dont's mee om succesvol te ondernemen.

Laat je inspireren door het enthousiasme van ervaren starters, ontmoet andere ondernemers in spé en grijp deze kans om je netwerk verder uit te breiden.

Sprekers?
Volgende ondernemers laten we tijdens een panelgesprek aan het woord:

Xavier Vanneste - Brouwerij De Halve Maan

Eliza De Waele - Conceptstore Kabine

Mieke Ver Eecke - Kafé Keramiek

Programma:

18u30: Ontvangst
18u45: Start panelgesprek
20u15: Pauze
20u30: Meet en greet met ondernemers
21u30: Netwerkdrink
22u00: Einde

Locatie:

Brouwerij De Halve Maan, Walplein 26, 8000 Brugge

De deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in via deze link!

OPGELET: bij een onaangemelde afwezigheid zijn wij genoodzaakt om €25 aan te rekenen. Annuleren kan tot drie werkdagen voor aanvang van het evenement.

LET OP: deelnemen houdt risico’s in: uit eerdere inspiratiecafés blijkt dat maar liefst de helft verdere stappen zet richting een eigen zaak..