Sep 28

OndernemersPUB: 'The future is/as freelance'

voor Groeiers en Starters in Roeselare
In samenwerking met CreaLINK

We organiseren regelmatig een OndernemersPUB, we wisselen van locatie en natuurlijk ook van onderwerp! Zeker de moeite om eens af te komen, je leert niet alleen iets bij over een belangrijk facet van het ondernemen, het is eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Thema 28/09 : 'The future is/as freelance'

Programma:

  • 19u45: Onthaal met drankje
  • 20u00: Just-in-time, outsourcing, lean, … Het zijn begrippen waar zowel ‘corporate’ business mensen als trendy consumenten ons sinds de economische crisis mee om de oren slaan. Gevestigde ondernemingen moeten zich snel en wendbaar opstellen en vaak hun businessmodel aanpassen om competitief te blijven tegenover (startende) nichespelers. Kort op de bal spelen is de boodschap en freelance één van de oplossingen. Spreker: Herman Konings (trendwatcher)
  • 21u30: Netwerkreceptie + infomarkt: met aanwezigheid van onze partners (Unizo, Syntra West, Voka, Starterslabo, Agentschap Ondernemen, Senior Consultants Vlaanderen) waar je terecht kan met al je vragen omtrent het ondernemersschap.

Locatie: Ondernemerscentrum Roeselare - Spanjestraat 141

TIP: Ben je nog een prestarter? Kom dan vooraf naar onze Start-up Talk

OPGELET: als het je eerste geregistreerde deelname is aan een OndernemersPUB, wordt er als kennismakingscadeau geen credits van je account afgetrokken!