Jul 05

OndernemersPUB: Bouw aan je netwerk tussen de LEGO® blokjes!

voor Starters en Groeiers in Kortrijk

We organiseren regelmatig een OndernemersPUB, we wisselen van locatie en natuurlijk ook van onderwerp! Zeker de moeite om eens af te komen, je leert niet alleen iets bij over een belangrijk facet van het ondernemen, het is eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Thema 05/07: Bouw aan je netwerk tussen de LEGO® blokjes!

Voor we de zomervakantie officieel inluiden, nodigen we je uit op een exclusieve netwerkavond in Kortrijk Xpo tijdens de wereldpremière van de Amazings Art Experience, de grootste LEGO® Expo ooit.

  • 18u00: Welkomstdrankje
  • 18u30: Dirk Denoyelle, bedenker van Amazings Art Experience, vertelt zijn ondernemersverhaal. Dirk heeft een verleden als cabaretier en stemmenimitator, is stichter en creatief directeur van Amazings maar ook de 7de LEGO Certified Professional van de wereld. Hij weet als geen ander wat het is om een 'Slash of Multiple Career' uit te bouwen en deelt de voordelen en de valkuilen met ons. 
  • 19u00: Vrij bezoek aan de Amazings Art Experience: op een oppervlakte van 2000 m² kan je meer dan 100 kunst- en bouwwerken met LEGO® blokjes bekijken en er zelf aan mee bouwen. Laat je onderdompelen in de creatieve twists en aanwezige humor.
  • 20u00: Netwerkdrink: ontmoet collega-ondernemers uit West-Vlaanderen en bouw nog even aan je netwerk voor je je koffers pakt naar andere oorden ...

Mis deze unieke kans niet!

Locatie: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg, Kortrijk

OPGELET: als het je eerste geregistreerde deelname is aan een OndernemersPUB, wordt er als kennismakingscadeau geen credits van je account afgetrokken!

 

 

Gelijkgezinde mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen.
Mauger Mortier