Jan 31

Nieuwjaarsevent 'De magie van ondernemen'

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in Lichtervelde

Ook als ondernemer moet je af en toe toveren. Je goochelt soms tussen verschillende projecten en werkt hard om de wensen van jouw klanten te vervullen. Maar, je doet het met passie en maakt elke dag opnieuw je droom waar. Net als een goochelaar – hocus pocus pas – heb je een doel voor ogen en daar begint de magie. Kom op dinsdag 31 januari naar het nieuwjaarsevent en laat je betoveren door de street magic show van Nicholas Arnst.

Samen zorgen we voor een magische start van 2023. In de feeërieke setting van Cinema De Keizer in Lichtervelde verwelkomen we jou voor een ontspannen avond met een vleugje magie. We starten het programma met een interactieve poll waarin we polsen naar de vurige wensen die je dit jaar wil realiseren. Daarna betovert Bruggeling Nicholas Arnst je met verbazingwekkende acts uit zijn voorstelling ‘In alle eerlijkheid’. Babbel na tijdens de netwerkreceptie en verdubbel je netwerk in een vingerknip.

Programma:
18u30: Onthaal met bubbels
19u00: Verwelkoming en interactieve poll
19u30: Street magic show ‘In alle eerlijkheid’ van Nicholas Arnst
Een voorstelling waarin Nicholas af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor je niet alleen geen verklaring hebt, maar waarvan je rots van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kàn bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.
20u15: Nieuwjaarsdrink met hapjes

Locatie: Cinema De Keizer - Neerstraat 11, Lichtervelde