Dec 22

Lunchen met de CEO: Bart Verhaeghe

Inspiratiesessie voor Starters en Groeiers

Uit ervaring leer je, en dat is ook zo voor het ondernemerschap. Wie beter om tips te geven aan startende ondernemers, dan een ervaren rot in het vak? We nodigen enkele  inspirerende CEO’s uit om hun ondernemersverhaal en tips te delen. Ga in intieme groep in dialoog met de zaakvoerders van gevestigde waarden en ga naar huis met nieuwe inzichten. 

We verplaatsen de sessie naar een latere datum omdat het Belfius Basecamp in Knokke zijn deuren sluit door de huidige epidemiologische situatie.

Lunch op ... met Bart Verhaeghe in het Belfius Basecamp van Club Brugge.

Bart Verhaeghe is een geboren ondernemer, gedreven in alles wat hij doet. Hij is voorzitter en hoofdaandeelhouder van voetbalclub Club Brugge. Samen met CEO Vincent Mannaert transformeerde hij Club van een traditionele voetbalclub naar een innovatief en duurzaam gerund sport-, media- en entertainmentbedrijf. Verhaeghe is met Uplace ook actief in vastgoed. Met zijn familiale holding LakeSprings investeert hij eveneens in publieke en niet-beursgenoteerde bedrijven.

Zijn carrière als ondernemer begon al snel na zijn eerste job bij KPMG. Na negen maanden loondienst gooide hij alle zekerheid overboord. Als zelfstandige bedrijfsconsultant kwam hij bij aannemer Verelst terecht. Het was de start van een gedurfd parcours waarbij de aannemer uitgroeide tot Eurinpro, een wereldspeler in logistiek vastgoed. De snelle groei leidde tot de overname in 2006 door het Australische Goodman.

Van alles wat hij doet, druipt de passie en de begeestering af. Dat blijkt uit zijn verhaal. Onbevangen kijkt de Brabander naar de wereld om zich heen. Als ondernemer, maar ook als bezorgde burger, stelt hij vast dat er steeds ruimte is voor verbetering. Hij houdt daarom een vurig pleidooi voor meer lef en ambitie. Zowel bij burgers, ondernemers als overheden. Zijn visie vertrekt vanuit het geloof dat we de zaken kunnen omkeren. Voor Verhaeghe draait het daarbij om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf je passie te volgen, durf te leven. Maar vooral: durf te dromen!

Fasten your seatbelt, want tijdens de lunch op ... neemt Bart ons graag mee op een ritje doorheen zijn ondernemersavontuur.

Programma
12u00: Verwelkoming door Start&GO
12u05: Pitch je bedrijf (max 2 min per deelnemer)
12u35: Bart Verhaeghe vertelt zijn ondernemersverhaal
13u05: Q&A
13u30: Rondleiding in het Belfius Basecamp van Club Brugge (indien de coronamaatregelen het toelaten)
14u00: Einde

Praktisch: Belfius Basecamp Club Brugge - Herenweg 9, 8300 Knokke-Heist.

De kok van de voetbalspelers zorgt voor lekkere broodjes.